Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, galan99 napisał(a):

Każdy kraj pisał zielony ład i jest jak w Polsce wiec co ma do tego  Wojciechowski ?.

No jak to co, chwalił się że Zielony Ład został przepisany z programu PiSu, a ekoschematy to świetne rozwiązanie dzięki któremu nie będziemy wiedzieli co robić z górą pieniędzy którą dzięki nim dostaniemy xD 

3 minuty temu, Roman176 napisał(a):

No sam się chwalił ... Że to jego sukces i zasługa.

https://energetyka24.com/klimat/wojciechowski-zielony-lad-szansa-dla-polskiego-rolnictwa

Zdaniem Wojciechowskiego, "nie ma powodów do obaw, że osiągnięcie tych celów związanych z Zielonym Ładem będzie dramatem, jeżeli chodzi o rolnictwo polskie". Według niego Zielony Ład jest wielką szansą i trzeba ją mądrze wykorzystać.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał(a):

Każdy kraj pisał zielony ład i jest jak w Polsce wiec co ma do tego  Wojciechowski ?.

Ale to Wojciechowski się tym chwalił i mówił czyja to zasługa...

Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Co po tym że się chwalił .

Poczytaj na dany temat jak każdy kraj pisał sobie zielony ład Cesarzowa zatwierdzała .

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nom...

Jedni w mopsie, a inni zarabiając ..

Do kogo masz pretensję nie kradną dają to biorą .

Cała Unia daje dla ciapatych być może i Polska będzie musiała płacić i co z tym zrobisz .

Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Zdaniem Wojciechowskiego, "nie ma powodów do obaw, że osiągnięcie tych celów związanych z Zielonym Ładem będzie dramatem, jeżeli chodzi o rolnictwo polskie". Według niego Zielony Ład jest wielką szansą i trzeba ją mądrze wykorzystać.

3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

wy jesteście rolnikami  ?  dałem ci lin z zielonego ładu z 2019 ,2020 musiałeś zostawiać poplony na zimę od kiedy nie wolno robić orki zimowej ?  2020 były dopłaty do miedzy plonu mogłeś go zaorać i zasiać zimowe a teraz ?

a a ten gaz był wtedy eco a teraz ? 

gdzie wy mieszkacie ? 

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Roman176 napisał(a):

wy jesteście rolnikami  ?  dałem ci lin z zielonego ładu z 2019 ,2020 musiałeś zostawiać poplony na zimę od kiedy nie wolno robić orki zimowej ?  2020 były dopłaty do miedzy plonu mogłeś go zaorać i zasiać zimowe a teraz ?

a a ten gaz był wtedy eco a teraz ? 

gdzie wy mieszkacie ? 

No widzisz, i to w czasie PiSu weszły te głupoty, za czasów komisarza Wojciechowskiego, miał walczyć w Unii o polską wieś, a co wyszło wszyscy wiemy ... Kto wymyślił ten durny zakaz orki zimowej jak nie PiS, w innych krajach sobie wybrali rozsądny okres okrywy, wypracowali go z rolnikami aby był jak najmniej uciążliwy, a debile z PiSuaru co ?? 

Opublikowano

Nie mam pretensji, ale wolno mi tego nie pochwalać...czyż nie?

Wolno i masz takie prawo .

Tylko na siłę nikogo pociągniesz na swą stronę .

Opublikowano

Wolno i masz takie prawo .

Tylko na siłę nikogo pociągniesz na swą stronę .

Nie mam zamiaru.

Każdy może robić jak uważa.

Ja nie mam problemu z tym.

Ty ciągle o tym piszesz...

Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

No widzisz, i to w czasie PiSu weszły te głupoty, za czasów komisarza Wojciechowskiego, miał walczyć w Unii o polską wieś, a co wyszło wszyscy wiemy ... Kto wymyślił ten durny zakaz orki zimowej jak nie PiS, w innych krajach sobie wybrali rozsądny okres okrywy, wypracowali go z rolnikami aby był jak najmniej uciążliwy, a debile z PiSuaru co ?? 

Podobają się już rolnikom dane Ekoschematy sam czytałem ile to nabrali kasy zapewne wiesz bo czytałeś .

Nie mam zamiaru.

Każdy może robić jak uważa.

Ja nie mam problemu z tym.

Ty ciągle o tym piszesz...

Ale o czym ?.

Piszę tylko od siebie że są nie dobre blokady nic nie wnoszą .

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Podobają się już rolnikom dane Ekoschematy sam czytałem ile to nabrali kasy zapewne wiesz bo czytałeś .

Szczerze, przed ekoschematami miałem tyle samo dopłat, a nie musiałem kombinować co gdzie zasiać, żeby pasowało pod ekoschematy ... Ale wiemy, że ty wierzysz w każdą durnotę którą znajdziesz w internecie ...

Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Szczerze, przed ekoschematami miałem tyle samo dopłat, a nie musiałem kombinować co gdzie zasiać, żeby pasowało pod ekoschematy ...

Czytałeś podobają się była przecie mowa o tym pisali .

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, galan99 napisał(a):

Czytałeś podobają się była przecie mowa o tym pisali .

Tak, tak, podobają się tym co chcą w to wierzyć ... Gdyby nie truskawki i bób to by mi nie weszła Zróżnicowana struktura, a wtedy było by mniej niż przed ekoschematami ...

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Tak, tak, podobają się tym co chcą w to wierzyć ...

Dopłatach pisali wiec nabrali kasy jeszcze się sprzeczali ze miał więcej od drugiego .

Czytałem to wiem .

Edytowane przez galan99
  • Haha 1