Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 minut temu, galan99 napisał(a):

Przecie to  Stolica Warszawa taka jest od Rafał nie podoba ci się jak to przecie popierasz obecnych .

Po prostu nie interesują mnie tacy.

Ty się tym jarasz....😆🤭

Opublikowano

jak sie gejow naogladacie to w nocy wam wspolczuje .wasza prawdziwa natura sie odezwie 😂

13 godzin temu, jahooo napisał(a):

obraz.png

swojej wnuczce taka zaloze 😂

22 godziny temu, Siedzacybyk napisał(a):

decentralizacja miala byc wybawieniem ze szponow prl. na wzor usa , samorzady mialy rozdzielac pieniadza, dbac o swoje tereny. stworzono tak na prawde potworka, ktory jedynie daje robote ludzia ,ktorzy nie potrafia nic oprocz przerzucana papierkow. powiaty stworzono zbyt male, ktore generuja mase inspekcji, stolkow, a obszar ich dzialania jest smieszny. komisarze z ujni nawet ie chcieli gadac z powiatowym lek. wet, w sprawie zakladow mięsnych decyzje faktyczna podejmuje wojewodzki, a powiatowy to zabawka. gdyby powiaty byly jak uwczesne wojewodztwa, o wiele odciazyloby to budzet. wojewodztwa sa za male, po jaka cholere opolskie? lubuskie? swietokrzyskie? wojewodztwo mialo laczyc wielkie centra, a nie moga bo sa poprzedzielana jakimis pierdolkami. chciano rozladowac bezrobocie, a teraz to kula u nogi.

wojewodztwa sa dla urzednikow a nie ludzi .. ile razy ktos musial jechac do urzedu wojewodziego ?

1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Daj jeden przykład.

Mi on obojętny.

Podoba mi się coraz bardziej to co mentzen gada ...

A jak by Zajączkowska startowała na prezydenta, to bym podwójnie głosował.

Galan, co mnie interesują twoje zwidy, strachy, obawy?

To tylko twój wystraszony światek...😆

to co gadaja pewnei nijak ma sie do tego co by robili..

juz zapomnieliscie leppera ???  

oni juz byli,ono rzadzili. a potem co ??? jak weszli do rzadu to co sie dzialo  ??

punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia..

Godzinę temu, Wpaw napisał(a):

Ja z mazowsza i nic nie słychać!😡 

Ostatnio taka mądra pani się wypowiadała "jestem stara ale nie pamiętam tak debilnego rządu, głąbów nieuków nie było nigdy" 

jej idol gierek juz niezyje..przypomnij jej o tym .

a jej dzieci i wnuki w warszawie co o tym mysla ?

14 minut temu, Wpaw napisał(a):

Macie poważny temat a nie głupoty w głowach.

dziwne gdyby czeczeniec co innego mowil .

rosjanie tak samo niszczyli ich kraj i mordowali tysiace niewinnych ludzi.

Opublikowano

romus -jak zwykle sie blaznisz.. jakie kontakty i z kim podpisane wykonczyly rafako ? jaworzno III wiesz gdzie to jest -dalej robisz tyle km rocznie 🤣 to pewnie byles .

od gadania do robienia daleka droga..

mielismy wywalic stolik a mysmy sie do niego  przysiedli...

pamietasz jeszcze unie polityki realnej ?? ich pomysly mial tyle wspolnego z realiami 😂 a  to to samo  srodowisko pseudo -liberalne..

• Haha 1
Opublikowano
13 minut temu, jacus napisał(a):

😂😂

jej idol gierek juz niezyje..przypomnij jej o tym .

a jej dzieci i wnuki w warszawie co o tym mysla ?

dziwne gdyby czeczeniec co innego mowil .

rosjanie tak samo niszczyli ich kraj i mordowali tysiace niewinnych ludzi.

Ty się słyszysz? Nie było tematu 

Opublikowano
52 minuty temu, mirro napisał(a):

Faktycznie , w USA się to nie udało już raz i Indianie żyją se w rezerwatach. A szkoda, bo Takiemu Trumpowi mogli w ramach przyjaźni skalp zdjąć.

Jak tak dalej będzie szło to zan jakieś 50 lat takimi indianami będziemy my , tzn ludzie w europie , chyba że właśnie teraz ktoś taki jak Tramp pojawi się w Europie i powie stop 

• Like 1
Opublikowano
13 minut temu, mysza103 napisał(a):

chyba że właśnie teraz ktoś taki jak Tramp pojawi się w Europie i powie stop 

Tiaaa ciekawe tylko czemu porzucił Europę. Taki diament nieszlifowany.

Opublikowano

ameryka wiejska zyje mzonkami o dawnej wielkosci..

kraj sie sypie i to doslownie-drogi,mosty ,wiadukty budowane w atach swietnosci sie rozlatuja.

tysiace narkomanow bezdomnych umieraja na ulicach. przemyslowe miast zamieniaja sie w miasta ruin.

american dream ostal sie da nielicznych ,

jest grupa nielegalnych emigrantow ktorzy deportuja sie sami -to ci co zachoruja.od razy do polski wracaja..nawet ci z papierami.

35 minut temu, Wpaw napisał(a):

Ty się słyszysz? Nie było tematu 

ja co najwyzej moge sie czytac...

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
37 minut temu, jacus napisał(a):

romus -jak zwykle sie blaznisz.. jakie kontakty i z kim podpisane wykonczyly rafako ? jaworzno III wiesz gdzie to jest -dalej robisz tyle km rocznie 🤣 to pewnie byles .

pierdu pierdu jak to zydek https://www.money.pl/gospodarka/jest-rozstrzygniecie-sporu-tauronu-i-rafako-ws-awaryjnego-blok-elektrowni-jaworzno-6882456278752192a.html

39 minut temu, jacus napisał(a):

od gadania do robienia daleka droga..

masz racje rudy to specyfik 

image.png.f378eedc13d2fe71991ae1278ead25b3.png

image.png.74f386521d576766f533fc91c9083233.png

Opublikowano

widac ze ciebie jako geja to najbardziej interesuje..

znazl bys sobie jakiegos chlopa i zyl sobie spokojnie zamiast siedziec na af .

9 godzin temu, Roman176 napisał(a):

cwoku przeczytales link ???

ile rafako musialo zaplacic tauronowi ??

tacy ludzie to zelazny elektorat pis-u.. 

• Haha 1
Opublikowano
mirro napisał:

No jak co? Polskę też się odbuduje.

Następny etap wstawania z kolan?

Roman176 napisał:

Rafako złożyło do sądu wniosek o ogłoszenie upadłości.

Jaka jest przyczyna tego wniosku? Ogłoszenie takiego fikołka to czasem jedyne wyjście. Przykładowo gdy masz w ciul długów i komornik Ci zostawia jeno minimum socjalne na utrzymanie a sąsiad wciąż nasyła na Ciebie instytucje bo takie jest prawo to nie masz nawet za co naprawić samochodu aby do zarobić na spłatę. Wtedy zbierasz wszystkie papiery do teczki negocjujesz z sądem i ogłaszasz upadłość a z tym co zostało próbujesz się pozbierać. Wierzyciele, w tym banki, jakieś związki zawodowe, spory, firmy zainteresowane tym samym kawałkiem tortu - przed tym wszystkim można się różnymi sposobami bronić a z drugiej strony takie uregulowanie sytuacji pozwoli bezpiecznie wejść zainteresowanym z forsą. Tylko czy my naprawdę takiego Rafako chcemy? Robią ciekawe tematy ale jakąś taką ryską metodą.

Opublikowano
10 godzin temu, mirro napisał(a):

Tiaaa ciekawe tylko czemu porzucił Europę. Taki diament nieszlifowany.

Bardzo dobrze że porzucili Europa przestanie odp...dać z zielonymi durnotami i szaleństwem gejowskim .

Europa swego czasu potrafiła  podbijać  inne kraje mając kolonie w świecie tanią siłę roboczą .

Europa potrafiła wywołać 1 wojnę światową i 2 wojnę światową .

Obecnym czasie następują zmiany w świecie czas dominacji mocarstw dla przykładu jak Ameryka , Chiny i Rosja .

NATO nie obroni krajów byłego bloku wschodniego nikt nie będzie się narażał na konflikt . Dla przykładu zostanie napadnięta Litwa Łotwa czy Estonia  zanim kraje NATO przemyślą jak pomóc danemu krajowi napadniętemu minie kilka miesięcy . Może być to pomoc w postaci listu trzymajcie się jesteśmy z wami bo nie mamy środków finansowych na udzielenie wsparcia .

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał(a):

Czyli jak zwykle - wszystko upadnie 😆

Zmieni nie upadnie .

Tak jak ty chcesz należeć do Konfederacji i wspierasz Brauna co nie należy do partii jak to nazwać .

Braun wybrał złą drogę ty możesz wybrać lepiej .

Opublikowano

mysle ze polski nie poswieca?! polaczyloby w europie rosje z niemcami,a taki sojusz dla usa jest nie do przyjecia. tu sa interesy na wielkie pieniadze, a silne niemcy i rosja pozbawia usa wplywow. my jestesmy taka baza wokskowa usa, pilnujaca porzadku w europie, by zadne euro nie zostalo uronione😃 fort polish-broniacy interesow zydow z wallstret!

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał(a):

Po co mam należeć do konfederacji i dlaczego nie mogę popierać Brauna?

Należysz czy nie ? .

Popierać możesz tylko nie ma to żadnego znaczenia na zmiany nic nie znaczy nic nie wnosi bezwartościowe .