Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
10 minut temu, nie napisał(a):

nie

na czas zamknięcia ustawowego x2, firma powinna być zwolniona z wszystkich podatków i opłat 

Mówimy nie o podatkach tylko o dotacjach z tego tytułu.

9 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Może, ale taki obrazek tego Nawrockiego w "żonobijce" kojarzy mi się z osiedlami patusów, tzw. Pekinami ...

Na modzie się nie znam ale sprawdź może jak wygląda bezrękawnik a jak ta żonobijka.

Opublikowano

Prokuratura Regionalna w Warszawie podjęła czynności sprawdzające „w związku z doniesieniami medialnymi dotyczącymi nieprawidłowości w udzielaniu dotacji z Krajowego Planu Odbudowy”.
Warte podkreślenia: „w związku z doniesieniami medialnymi”.
Ministerstwo funduszy (
@MFIPR_GOV_PL
) oświadczyło, że o nieprawidłowościach wiedziało znacznie wcześniej niż my się dowiedzieliśmy. I że nawet zapadły już decyzje personalne w związku z tą sprawą. Potem ważni politycy rządu wskazali, że możliwy jest wariant odzyskania pieniędzy od tych, którzy usiłowali/usiłują je wyłudzić. Czyli poruszamy się już - zdaniem samych rządzących - także w reżimie prawa karnego.
Pytanie: czy ministerstwo złożyło stosowne zawiadomienie do prokuratury, czy nie?
Bo jeśli sprawa znana od kilku tygodni, to takie zawiadomienie powinno być złożone. A komunikat prokuratury sugeruje, że takowego nie było.

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

A czy są prezydentem tego kraju, jedna z najważniejszych osób w kraju ?? To że jakiś patus pijący Harnasia tak się ubiera to nie znaczy że ma to robić Prezydent ...

Największym problemem jest dla ciebie to że rozmawia ze zwykłymi ludźmi 😄

Edytowane przez racyl
Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał(a):

Dwa proste pytania i wyszło jak zwykle🤣Poszukaj jakiegoś artykułu i wklej - to ci lepiej wychodzi

jak zwykle robisz z siebie pajaca

dostałeś prostą odpowiedź, do której nie potrafisz się przypierdo......... i już płacz "bo on mi zabrał zabawki" :D 

Opublikowano

Daj spokój, nie brnij i nie pogrążaj się jeszcze bardziej. Takimi prostymi pytaniami by cie byle licealista rozmontował. 

4 minuty temu, racyl napisał(a):

A po cholerę to robi?

Opublikowano
29 minut temu, mirro napisał(a):

Łooooo Panie, to co się stało że od branży twardej, stalowej na usługi i to mooooże nawet miękkie się przerzuciła?

W klubie swingersów co jak co ale twardy sprzęt potrzebny.😄

22 minuty temu, dsbh napisał(a):

W ciągu 6 dni panowania ? Do 100 konkretów czy tam obietnic to mu jeszcze brakuje.

Panowania? To twój pan? Pisałem, ze wy macie mentalność chłopa pańszczyźnianego. Dla mnie to co najwyżej on urzęduje 6 dni nie panuje. A ustawy obiecywał wysłać do sejmu 1 dnia i nie wysłał czyli po 6 dniach już 6 obietnic nie dotrzymał. Dla wielu było wiadomo wcześniej wielu zobaczy dopiero teraz, że Nawrocki będzie bił dużo piany pod publikę 

7 minut temu, racyl napisał(a):

Kto rozmawia o czym? Ty się naprawdę dajesz na to nabrać? I o czym tak ten Nawrocki dyskutuje z tymi zwykłymi ludźmi przez minutę czy dwie? To są gesty pr owe jak i cała prezydentura pr u. Tak jak obietnice tych ustaw co ich już 6 nie dotrzymał. A jeździ po Polsce i podpisuje jakieś gówno które nic nie znaczy.

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, racyl napisał(a):

I już przekręcanie na swoją stronę ... Gdzieś napisałem że mi przeszkadza że z ludźmi rozmawia ??

A niech rozmawia ile chce, byle by wyglądał jak prezydent i dobierał słowa jak na prezydenta przystało ...

Bo już przestał być gangusem, opiekunem pań, latającym po ustawkach ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
7 minut temu, hubertuss napisał(a):

W klubie swingersów co jak co ale twardy sprzęt potrzebny.😄

Twardy elektrorat KO, który ru.... wszystko i wszytskich, potrzebuje klubów na spotkania

Opublikowano (edytowane)

Może lepsze to w walce o lepszy przyrost naturalny niż 500 plus.😄Lepsze to jak przysięga przed ołtarzem apotem kochanki kochankowie. i rozwody.

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 1
Opublikowano

jak się dwóch facetów posuwa, to raczej jedynie moga nasra.... na żabę przypadkiem i będzie poronienie, nic więcej z tego nie wyjdzie

generalnie nie należy mieszać spraw wiary i ideologii

Opublikowano (edytowane)

A wam to tylko w głowach posuwający się dwaj faceci. Tam są różne opcje dozwolone co kto lubi.

2 minuty temu, Ulman napisał(a):

jakiej ideologii?

Dla niego seks to ideologia. Dlatego w  świecie pislamu nie należy mówić o grzmocących się pokątnie katolikach.

Opublikowano
Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Kto rozmawia o czym? Ty się naprawdę dajesz na to nabrać? I o czym tak ten Nawrocki dyskutuje z tymi zwykłymi ludźmi przez minutę czy dwie? To są gesty pr owe jak i cała prezydentura pr u. Tak jak obietnice tych ustaw co ich już 6 nie dotrzymał. A jeździ po Polsce i podpisuje jakieś gówno które nic nie znaczy.

Oj znaczy znaczy klub swingersów z dofinansowaniem z KPO 🤣

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Bo już przestał być gangusem, opiekunem pań, latającym po ustawkach ...

A jeśli nie? Nad taka zmiana trza pracy i czasu.

9 minut temu, hubertuss napisał(a):

Dlatego w  świecie pislamu nie należy mówić o grzmocących się pokątnie katolikach.

Eeeeee tam. Ja bym ich tak nie piętnował. Niech se tam grzmocą co im się podoba.

Edytowane przez mirro
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, racyl napisał(a):

Oj znaczy znaczy klub swingersów z dofinansowaniem z KPO 🤣

Ponoć odremontowali kopulodrom oralium i salę bdsm.😄 A ja tam tego w przeciwieństwie do tych jachtów choć nie wiem jaki jacht kupić się da za tak małe kwoty ekspresów do kawy czy solariów tego nie potępiam niech się naród zabawi i rozerwie. Najbardziej to bym karał za te solaria bo raz, ze solarium podatnik opłacił to potem jeszcze leczenie czerniaka musi płacić 

• Haha 1
Opublikowano

dziennikarka z niemieckiego onetu wmawiała ambasadorowi ukrainy, że nawrocki ma fobię antyukraińską

sprzedajne .....................

Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał(a):

@nie dorysuj dymek z ust faceta i napisz. "Ależ kochanie Possij i Stanie".

najpierw muszę dostać dofinansowanie z kpo na zakup painta :D 

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

niedlaczego ten facet nie przypomina Tuska? Jakieś nie dopatrzenie waszej propagandy?

bo nie każdy jest takim sekciarzem jak ty

------------------------------------------------------------------

Image