Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
28 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ale chce pseudoprawica sobie walczyć to niech walczy, tylko to jak walka Don Kichota z wiatrakami ... Jak na razie to kupują od Niemca czapeczki i buty ...

To jest pikuś politycy jeżdżą niemieckimi samochodami. Euro posłowie pis będący przeciwko euro gromadzą oszczędności w tej walucie czym chwalą się wo oświadczeniach majątkowych a np rolnicy głosujący na pis robią w polu niemieckimi john deerami czy fendtami i innymi maszynami bo polski ebeee.

8 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

A masz Polskie ?

Jak by poszukał to by znalazł. Ale wy jako sekta szukacie różnych wytłumaczeń dla tego ze Nawrocki robi z was w bambuko.

Opublikowano (edytowane)

W sumie masz racje szkoda że twoi rodzice tego nie użyli. Obrażać to wy pierwsi a głupki jak te buty na nogach Nawrockiego. Myjemy nadzieje, że przynajmniej do roboty się nadajesz i karmić cię był jakiś sens.

21 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

A masz Polskie ?

Ten durex naprawdę twoim starym zaoszczędził by masę problemów ty jesteś po prostu głupi. Krókie frazy wpisane w net minuta czasu i proszę. 

https://shop.jackheadwear.pl/

https://www.sklep.hanzel.pl/?gad_source=1&gad_campaignid=20854934097&gbraid=0AAAAACzBoArf8u3QMhE7ICCVVfQafVQYX&gclid=CjwKCAiAxc_JBhA2EiwAFVs7XMU2VklYEdfPGkmB9g9oLeVykVjRd8vUMa1HzCaHuhpx3CjwaptUvxoCOmgQAvD_BwE

https://durabo.eu/durabo-polska-marka-odziezy-outdoor-premium/#

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
9 minut temu, jarecki napisał(a):

to nie bruksela szkodzi  a Polscy politycy , ta wojenka Polsko-Polska , pis -ko mają zupełnie inna strategie i wizje Polski , razem mając chyba 51 głosów można juz narracje stworzyć , gdyby nie głosy z polski urszula von mogła by nie zostać wybrana chociaż to nie onna jest itak problemem 

tak są w Polsce szwalnie i  firmy odierzowe 

Zgoda ale wiesz jak tego jest mało , nawet jak jest firma odzieżowa to szyją w Chiny, Bangladesz itd. tak się składa że znam trochę branże 

Opublikowano
1 minutę temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Zgoda ale wiesz jak tego jest mało , nawet jak jest firma odzieżowa to szyją w Chiny, Bangladesz itd. tak się składa że znam trochę branże 

W minutę ci znalazłem gamoniu firmy polskie szyjące kurtki buty i czapki z chęcią uszyli by coś specjalnie dla prezydenta. 

Teraz, witejus napisał(a):

Tusek was nie robi.😆

NO nie tak jak Nawrocki was choćby z tym ubraniem . W minutę innemu pisowskiemu gamoniowi znalazłem firmy polskie które to szyją a jest oprócz tego z czego wybierać. Ale po co polski patriota woli niemieckie.

Opublikowano
3 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

siostra jest szwaczką , firma zamknęła jedną szwalnie i przeniosła pracowników do drugiej bo była za mała obsada a i w drugiej jest roboty ful a brakuje krawcowych jest sporo maszyn wolnych a poniżęj 35 r życia nikt nawet nie zapyta o prace 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

A masz Polskie ?

Chłopie. Pod Łodzią pełno polskich szwalni, ciuchów do wyboru, do koloru ... Wiele z nich za reklamę by batyrowi takie kurteczki uszyło ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
6 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

jedna z większych firm 4F , chciała otworzyć szwalnie w Polsce nawet zrobiła nabór potrzebowała by okolo 500 osób , zgłosiło sie 10 , siostra mówiła żę firma w której szyje miała oferte produkcji dla 4F ale odrazu odrzuciła z powodu braku perspektyw w zatrudnieniu pracowników 

Opublikowano
46 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ale chce pseudoprawica sobie walczyć to niech walczy, tylko to jak walka Don Kichota z wiatrakami ... Jak na razie to kupują od Niemca czapeczki i buty ...

To nie jest żadna walka, tylko upominanie się o zadośćuczynienie za wyrządzone szkody .

Tak trudno to pojąć ?

Opublikowano
9 minut temu, hubertuss napisał(a):

W minutę ci znalazłem gamoniu firmy polskie szyjące kurtki buty i czapki z chęcią uszyli by coś specjalnie dla prezydenta. 

NO nie tak jak Nawrocki was choćby z tym ubraniem . W minutę innemu pisowskiemu gamoniowi znalazłem firmy polskie które to szyją a jest oprócz tego z czego wybierać. Ale po co polski patriota woli niemieckie.

O jest ten co nie obraża 😅

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

To są właśnie prawicowi idioci patrioci. Masa firm produkuje w Polsce. Ale ich prezydent woli niemieckie a oni wmawiają sobie, że w Polsce nie ma bo Nawrocki nosi niemieckie. A jak ktoś pisze jak jest to wyzywają. Więc dostają co się należy.

2 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

O jest ten co nie obraża 😅

Skoro zacząłeś obrażać a nie miałeś racji to ci oddałem .Masz co chciałeś i co komuś dąłeś.

3 minuty temu, racyl napisał(a):

To nie jest żadna walka, tylko upominanie się o zadośćuczynienie za wyrządzone szkody .

Tak trudno to pojąć ?

Nawrocki już dostał zadość uczynienie. Niemieckie buty i czapkę z daszkiem

Opublikowano
6 minut temu, jarecki napisał(a):

siostra jest szwaczką , firma zamknęła jedną szwalnie i przeniosła pracowników do drugiej bo była za mała obsada a i w drugiej jest roboty ful a brakuje krawcowych jest sporo maszyn wolnych a poniżęj 35 r życia nikt nawet nie zapyta o prace 

Moja siostra jest projektantem w znanej marce. Większość dużych firm szyje za granicą, tam liczy się kasa a nie patriotyzm 

Opublikowano
21 minut temu, hubertuss napisał(a):

Ciemny lud wszystko kupi jak mawiał swego czasu Kurski o wyborcach pis.

Kretynem to jesteś ty, że go bronisz. Życie wali cię mokrą szmata po gębie tak smao jak @nie ale wy jesteście sekta i idziecie w zaparte. Nawrocki jako patriota ma na sobie zagraniczne ciuchy itd. Bo ma was właśnie za kretynów. A przecież Nawrocka na bank ma stylistki wystarczyło zapytać poprosić by poszukały coś odpowiedniego polskiej produkcji bo się jest na afiszu jako prezydent/ Ale po co jak samemu się nie myśli a wyborcy to kretyni.

Ciemny lud wyborców tuska i reszty lewactwa wszystko kupi 😂.

Sekta a wy co jesteście kompletne głupki ?, kto wam pamięć sformatował po wyborach 2023 ?.

Zbiorowa amnezja czy pospolita głupota 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Skończ już te bzdury bo już ci pokazałem. Naprawdę Nawrocki mógł sobie znaleźć podobne polskie buty czapkę i kurtkę 

@racyl ty możesz sobie pisać, że jesteśmy głupki bo tak ci się wydaje ja wam na faktach pokazałem wczoraj z tym Żurkiem dzisiaj z ubraniem Nawrockiego jak z was głupków robią

Opublikowano
3 minuty temu, hubertuss napisał(a):

To są właśnie prawicowi idioci patrioci. Masa firm produkuje w Polsce. Ale ich prezydent woli niemieckie a oni wmawiają sobie, że w Polsce nie ma bo Nawrocki nosi niemieckie. A jak ktoś pisze jak jest to wyzywają. Więc dostają co się należy.

Skoro zacząłeś obrażać a nie miałeś racji to ci oddałem .Masz co chciałeś i co komuś dąłeś.

Nawrocki już dostał zadość uczynienie. Niemieckie buty i czapkę z daszkiem

Nawet nie wiadomo jak taką głupotę w czystej postaci komentować 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
Teraz, hubertuss napisał(a):

Skończ już te bzdury bo już ci pokazałem. Naprawdę Nawrocki mógł sobie znaleźć podobne polskie buty czapkę i kurtkę 

Czy ty jesteś tak głupi czy nie rozumny ?.

Ludzie mają nawyk sprawdzania żywności ale ubrań już nie z resztą już tusk kiedyś tą branżę zlikwidował i mało co zostąło

• Haha 2
Opublikowano
25 minut temu, hubertuss napisał(a):

Po UEFA mnie wiele można się spodziewać tam tylko szmal rządzi. Podobnie jak U Trumpa czy jego żydowskiego zięcia. Kto płaci ten ma. W jedną i drugą stronę działa. 

Goebbels ty po prostu jesteś sekta do ciebie nic nie dociera. Dlatego życie wali cię mokrą szmatą po gębie co dnia. Można było Żurkowi zarzucić nie prawdomówność czyli, że zmyśla. Ale zarzucenie zdrady słów które na tajnym posiedzeniu nie padły wg rzekomego ich autora to jest debilizm. Dlatego kolejne sondaże pokazują kolejne spadki notowań pisu. Goebbels te brednie jak ta o zdradzie coraz mniej ludzi kupuje coraz mniej ciemnoty jest.

To ty z bratem czy z kim?

Gangster to siedzi na Węgrzech. Czego nie rozumiesz w stwierdzeniu że bitcoin jest ryzykiem inwestycyjnym? Serio nie można na nim stracić?

Można też powiedzieć, że wetomat pobił rekord zawetowanych ustaw czyli najbardziej szkodzący prezydent w historii Polski.

Ciemny lud wszystko kupi jak mawiał swego czasu Kurski o wyborcach pis.

Kretynem to jesteś ty, że go bronisz. Życie wali cię mokrą szmata po gębie tak smao jak @nie ale wy jesteście sekta i idziecie w zaparte. Nawrocki jako patriota ma na sobie zagraniczne ciuchy itd. Bo ma was właśnie za kretynów. A przecież Nawrocka na bank ma stylistki wystarczyło zapytać poprosić by poszukały coś odpowiedniego polskiej produkcji bo się jest na afiszu jako prezydent/ Ale po co jak samemu się nie myśli a wyborcy to kretyni.

Zobacz kto pierwszy obraża, ledwie wstałeś i już racyla od kretynów wzywasz 🤦 i jeszcze się sadzisz

6 minut temu, hubertuss napisał(a):

@racyl ty możesz sobie pisać, że jesteśmy głupki bo tak ci się wydaje ja wam na faktach pokazałem wczoraj z tym Żurkiem dzisiaj z ubraniem Nawrockiego jak z was głupków robią

Co pokazałeś kilka linków ze sklepów 

9 minut temu, hubertuss napisał(a):

A no tak, ze Nawrocki mógł się ubrać w polskie cichy bo się produkuje w Polsce takie rzeczy.

Mógł coś znaleźć, chociaż Polską markę szytą w Indiach ale nie wybrał, i jaki to ma związek z reparacjami ?

• Haha 1
Opublikowano

Dla tych dwóch osobników @hubertuss i @Tomasz0611 ważne jest gdzie wyprodukowane ubranie nawrockiego a nie to czym do siebie przekonał ich składająć np 100 konkretów i ile z nich ich zrealizował .

To takie głukowate środowisko co nie pamięta nawet co ich własny idol opowiadał 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, racyl napisał(a):

Dla tych dwóch osobników @hubertuss i @Tomasz0611 ważne jest gdzie wyprodukowane ubranie nawrockiego a nie to czym do siebie przekonał ich składająć np 100 konkretów i ile z nich ich zrealizował .

Czym przekonał, wciskaniem kitu o swoim patriotyzmie ?? xD tymi ciuszkami z Niemiec pokazał że się śmieje z swoich patriotycznych wyborców xD że ma ich za zwykłych debili ...

Opublikowano
8 minut temu, racyl napisał(a):

Czy ty jesteś tak głupi czy nie rozumny ?.

Ludzie mają nawyk sprawdzania żywności ale ubrań już nie z resztą już tusk kiedyś tą branżę zlikwidował i mało co zostąło

Pokazałem ci że są polskie firmy a ty dalej udajesz ze deszcz pada jak na ciebie plują Przykro mi ,że po raz kolejny Nawrocki zrobił z was durni a wy się tu teraz musicie pruć by go wytłumaczyć. Tylko nie wiem przed kim.

5 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Zobacz kto pierwszy obraża, ledwie wstałeś i już racyla od kretynów wzywasz 🤦 i jeszcze się sadzisz

Co pokazałeś kilka linków ze sklepów 

NO ty pierwsza bo Tomek wrzucił foto jak z was zrobili durni. Jak Nawrocki mówi o Polsce o patriotyzmie a w niemieckich ciuchach chodzi. Puściło ci ciśnienie i ci się udało zacząłeś obrażać to cię wyprostowałem trochę 

Tak na szybko w minutę znalazłem po jednym przykładzie w necie jest więcej tych firm. Kancelaria prezydenta RP ma siły i środki by zweryfikować kto gdzie szyje i zamówić nawet specjalnie z polskich firm itd. Bo jak ci pisali tu inni szyje się w Polsce co ty wypierałeś bo Nawrocki nosi niemieckie.

Republika nawet z fanów sportu potrafi zrobić durni

TV Republika wywołała euforię. Szybko przyszło rozczarowanie. "Przecież to kabaret"

Wywołało to duże rozczarowanie. "Brawo za doprecyzowanie, bo we wczorajszym ogłoszeniu lał Pan wodę jak na rozprawce maturalnej, żeby tylko nie wspomnieć, że będziecie w Republice robić zwykłe studio bez obrazu meczowego", "Wczorajszy wpis to populizm w sportowym wydaniu", "Z całym szacunkiem. Kto normalny będzie siedział w nocy przed tv, żeby oglądać komentarz meczu?", "Przecież to kabaret. Brakuje jeszcze tylko materiałów nagrywanych przez okno sąsiada" — komentują internauci.

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Dla nich też ważne jest że sami sobie wypłacimy reparacje 

Skoro to takie łatwe to dlaczego dziad z Żoliborza nie załatwił nawet złotówki przez 8 lat ?? Miał swojego premiera, swojego prezydenta i wielki ch*j ...

• Like 1
  • Thanks 1