Olej do przekładni Agro Masz SR300
-
Podobna zawartość
-
Przez Nazar23
Witam mam problem w przekładni Siewnika Kongskilde NCS 1130, mianowicie parę lat temu Siewnik przu ustawieniu na przekładni 82posiadal normę wysiewu około 220kg (przyklad owies) w tym roku przy ustawieniu na przekładni max czyli 100 norma wysiewu wynosiła jedynie 180 kg, czy ktoś regenerował dana przekładnie? Jeżeli tak byłbym wdzięczny za poinformowanie jak należy to zrobic.
-
Przez oxfrd
Cześć, szukam nowego siewnika 3m nabudowanego na bronie aktywnej, budżet do 120k netto. Myślałem o czymś od Unii, Agromasza raczej wykluczam, macie może jakieś pomysły na jakieś inne marki/modele w podobnych cenach? Gabarytowo będzie pracował z 6 tonowym 125km ciagnikiem, więc 3metrowy chyba powninen dać rade
-
Przez ARTURO04
Witam forum pytanie nowy temat gdyż nic mi nie wyskoczyło a chodzi mi o to czy ktoś dokładał koła kopiujace do kongskilde ecoline 300 redlica jedno talerzowa? Potrzebuje podejrzeć jak to można ogarnąć... Taka redlica
-
Przez angelikamadon
Cześć, w tym roku kupiłem siewnik rau multicorn 2006 rok późniejszy kverneland i wyskoczył na błąd rahmen ausheben. Nie wieecie czym może być to spowodowane? Mamy problem bo siew kukurydzy w pełni a tu taki klops. Będę wdzięczny za każde porady.
-
Przez MariuszMF2645
Witam poszukuje kompletnej osłony od tylnego wentylatora do siewnika Nodet Pneumasen 2
-
Rekomendowane odpowiedzi
Rozdzielacz tura
Czytaj dalej »
Ścielarka do słomy