Zakup używanego kombajnu-do 150 tysięcy
-
Podobna zawartość
-
Przez ziutek92
Witam jak w temacie kombajn John Deere w 540 2019r na co zwrócić uwagę przy takim kombajnie dodam że bedzie pracował w zbożu i rzepaku oraz grochu. Wart uwagi sprzęt czy lepiej rozglądać się za lexionem? Dziękuję z góry za podpowiedzi
-
Przez kingway
Witam , planuje kupić kombajn zbożowy i nie wiem jaki wybrać moje mam na myśli kombajn Claas Lexion 420 - 450 lub John Deere 2266 lub podobne 2064-66 ? Może ktoś się wypowie na ten temat kombajnów ? Który lepiej wybrać ?? Kwota do kupna to około 300 tys. wiadomo JD jest tańsze a Claas ciut droższy . Który tańszy w naprawach i taki łatwiejszy do napraw jak jest z dostępem do części ?
-
Przez Grzesiek425
Cześć mam pytanie. Chciałbym zakupić kombajn zbożowy do 40 tyś o maksymalnej szerokości hedera 3 metry z racji tego ze nieraz muszę przejeżdżać wąskimi drogami. Doradźcie mi jaki bedzie najlepszy wybór żeby nie władować się na minę a żeby czesci do niego były w miarę dostępne
-
Przez rafał_kubacki
Witam, poszukuje Dominatora 88 vx lub Dominatora 98 vx, ewentualnie Medion 310 z hederem najlepiej do 4,5m w stanie bardzo dobrym. Jeżeli ma ktoś kontakt do posiadacza takiego kombajnu, prosiłbym o odpowiedź
-
Przez Stach456
Witam koledzy i koleżanki, stoję przed wyborem kombajnu zbożowego wpadł mi w oko ładny Massey Ferguson 30 za 100tyś. Co możecie o nim powiedzieć, jak się sprawuje on w kukurydzy oraz na górkach lub jak macie jakieś inne kombajny do polecenia bardzo by mi to pomogło, pozdrawiam
-
Rekomendowane odpowiedzi
Zetor vs MF na małe ha
Czytaj dalej »
Grano Potenza PTNL 250