Tuleja ślizgowa koła siewnik amazone d7 junior
-
Podobna zawartość
-
Przez MariuszMF2645
Witam poszukuje kompletnej osłony od tylnego wentylatora do siewnika Nodet Pneumasen 2
-
Przez yacenty
Podpowiedzcie mi proszę czy Lemken Solitar powinien mieć kombiklapy na wężach na których się zakłada sciezki.
Niemiec twierdził ze są ścieżki 2x4.
W sterowniku ścieżki się ustawia i jakiś przekaźnik strzela, ale na siewniku nic się nie dzieje - i co najważniejsze nie ma kombi klap.
Czyżby ktoś je zdemontował przed sprzedażą?
Jak to jest w waszych solitarach?
-
Przez oxfrd
Cześć, szukam nowego siewnika 3m nabudowanego na bronie aktywnej, budżet do 120k netto. Myślałem o czymś od Unii, Agromasza raczej wykluczam, macie może jakieś pomysły na jakieś inne marki/modele w podobnych cenach? Gabarytowo będzie pracował z 6 tonowym 125km ciagnikiem, więc 3metrowy chyba powninen dać rade
-
Przez Wiktor0
Mam pytanie do użytkowników tych sprzętów czy im się sprawdza , jakoś wykonania i czy trzyma normę wysiewu
-
Przez yacenty
Witajcie,
czy ktoś z Was miał przyjemność podłączać GPS do sterownika Lemken LGT-570 na oprogramowaniu Soitronic 1.20 z anteną GPS, lub z jakimś urządzeniem wysyłającym sygnał GPS?
Wg instrukcji przyjmuje sygnał GPS po kablu szeregowym, ale obudowa LGT-570 nie ma portu rs-232 tylko kilka okrągłych.
Zastanawiam się czy jest opcja podpiąć się do trimble gfx-750, tak samo jak podpiałem sterwnik Hardi HC5500 po kablu rs-232
Macie jakieś doswiadczenia w takim temacie?
-
Rekomendowane odpowiedzi
Koła, felgi massey ferguson 3050,3060,3080
Czytaj dalej »
Zetor 7211 + Amazone D8 30