Zaloguj się, aby obserwować  
Piotr89_1

Poszukuję instrukcji obsługi rozsiewacza RCW-5

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
Piotr89_1    0

Witam wszystkich, mam kłopot, potrzebuję instrukcji obsługi, katalog części rozsiewacza RCW-5 na taśmie.
Wersja elektroniczna bądź papierowa. Mój mail bellerofonxm@wp.pl

Dziękuję za każdą pomoc

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

• Podobna zawartość

• Przez pala92
      Witam
      Mam rcw 3 i troche czasochłonne jest rozrzucanie wapna bo blisko rzuca i mało wchodzi. W gospodarstwie wysiewam ok 80-100ton rocznie i jest sporo miejsca na usługę. Chcę coś lepszego i pytanie co? Budzet max 30tys ale najlepiej do 25. Ładownośc 6-10t będzie pracował 110 konny arion.Dużo jest rozsiewaczy bredal ale nie bardzo widzi mi sie rozsiewacz na taśmie bo mam złe skojarzenia z piasta, no chyba że to zupełnie inna bajka? Duzo jest na ślimaku ale czesto u mnie wysiewam wapno jesienia i jest mokre więc ślimak chyba odpada. Czym rozsiewacie i co mozecie polecić? Jak z czesciami do zachodnich rozsiewaczy? Są awaryjne?
    • Przez PiotrekMTZ
      Co sądzicie o tych rozsiewaczach?
      Bo planuje Kupić MDS 700l :lol:
    • Przez Młody1997
      Witam. Czy zakładał ktoś hydrauliczne otwieranie tego rozsiewacza? Chciałbym wiedzieć jak to jest rozwiązane.
    • Przez Sebastian_
      Witam. Mam taki problem ,że nagminnie przesuwa mi się taśma na napinacze nie idzie w żaden sposób jej ustawić żeby przesuwała się  prosto. Czy to wina bębnów? Bębny są nowe. Zamierzam zmienić bębny z gładkich na ażurowe. Jakieś podpowiedzi jak ją ustawić, co zmienić ? 
    • Przez marian508
      witam mam zamiar kupic rozsiewacz jak w tytule ale ani ja ani handlarz nie jest pewien jakie tarcze do rozsiewania są założone czy są na nich jakieś nr żeby sprawdzić jakie są założone aktualnie
  • Utwórz nowe...
Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj