Duże spalanie w new Holland t6010 delta
Przez
Adriane77, w New Holland
-
Podobna zawartość
-
Przez pawelkx
Witam. Mam problem z Fordem/New Hollandem 7740. Czasem po postoju ciągnika (nie musi być długi) nie chce odpalić ponieważ w filtrze nie ma paliwa i trzeba pompować je ręcznie. Najgorsze jest to że wygląda na to że to paliwo ucieka do oleju silnikowego. Wtryski sprawdzone, pompa była oddana do uszczelnienia i nadal to samo.
Jest jakieś inne miejsce gdzie paliwo mogłoby się dostawać do oleju? Wydaje mi się, że to jednak pompa skoro po postoju nie ma w niej (i filtrze) paliwa.
-
Przez Antek_29
Witam, jest tu jakiś posiadacz Deutz Fahr AgroStar 6.61? chciał bym się dowiedzieć jak z awaryjnością tych ciągników i dostępem części w Polsce, plus na co mógł bym zwrócić uwagę przy ewentualnym zakupie.
-
Przez Przybylski_7
Witam mam problem z włącznikami świateł new holland t7 mianowicie światła długie działają ale włączniki do oświetlenia kabiny czyli tył przód nie reagują tylko działa kogut.
Bym był bardzo wdzięczny gdyby mi ktoś pomógł podpowiedzią co może być tego przyczyną i gdzie się to znajduje.
-
Przez Morela15
Czy new holland t6030 elite podniesie pług kuhn vari master 122 lub 152, pięcio skibowy? Posiada obciążnik z przodu 1000 kg
-
Przez Primula94
Witam .
W NH T7 170 znikły mi wszystkie halogeny i światła pozycyjne z jednej strony ciągnika. Wczesniej ze 2-3 razy zalapaly i działały halogeny, lecz znowu znikly.
Światła pozycyjne sa z jednej strony i jak podczepiam prase , to w prasie sa tez tylko z jednej strony, lecz przeciwnej niz u ciągnika.
Czy mial ktos taki przypadek, albo wie co może byc?
Bezpieczniki sprawdzane, przelacznik od swiatel ( kierunkow) zmieniony, dzialaja koguty , stop, kierunki, drogowe i mijania.
-