Damiano604

DF AgroStar 6.11 - problem z czujnikiem temperatury

Polecane posty

Damiano604    0

Witam, mam problem z czujnikiem temperatury w Deutz Fahr AgroStar 6.11. Napięcie jakie dochodzi do czujnika to 7.5V, czujnik założony nowy, przed założeniem podgrzałem zapalniczką i nic, wskazówka na zegarze nie drgnęła.  Czy posiada ktoś może schemat instalacji do tego Deutza? Może ktoś miał podobny problem, z góry dzieki za podpowiedz. Pozdrawiam!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez velFoka
      Panowie od czego dokładnie to kontrolka? Czy to ciśnienie czy filtr?

• Przez Yew
      Mam problem z amortyzacją przedniej osi w df 150 mk3 2001 rok chciałem ją wlonczyć jak miałem  pątpieta stylu talerzówke i zwykle normalnie sia włączała a teraz ta jakby cały czas się podnosi i strasznie buczy pompa olejowa z czym może być problem 
    • Przez tomas2945
      Błąd 9A- Czujnik pred. nHK Sygnał nieważny    -    jak przyczyna ? 
      rewers nie działa 
      produkcja 2011 r.
    • Przez dammianoss
      Cześć.
      Mam problem ze skrzynią powershift w Agrotronie 6.15. Przeszukałem chyba cały internet i nie znalazłem rozwiązania. Chodzi o to, że na rozgrzanym oleju przy zmianie półbiegów ciągnik na 1-2s gubi ciśnienie i zapina kolejny półbieg, co skutkuje tym, że mocno szarpie, aż skacze ("standardowe" szarpnięcie, w tych skrzyniach, z M na H przy tym to pikuś). Mierzyłem ciśnienie oleju na koszach i mają po 16-16,5 bar (zimny i ciepły). W trakcie zmiany półbiegów odcina ciśnienie i wraca. Na zimnym oleju wszystko jest ok. Podejrzewam, że bez rozpołowienia ciągnika się nie obejdzie. Mierzył się ktoś z tym?
      Pozdrawiam 
    • Przez michal54321
      Witam orientuje sie ktoś gdzie powinien znajdować sie włacznik swiatel roboczych nad przednimi kierunkowskazami w Agrotronie 100 mk2? Ustalilem ze brazowy to masa a szaro czerwony to swiatla postojowe na przewodach żółto bialych nie ma napiecia po wlaczeniu świateł.

• Utwórz nowe...
Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj