klimatyzacja przestaje chłodzić axion 950
Przez
Betoven666, w Claas
-
Podobna zawartość
-
Przez Mikaa_14
Witam. Jestem przed zakupem talerzówki do mojego Claas Axion 850 (2012r). Pytanie, jaką talerzówke polecacie do tego przedziału mocowego? Czy da rade on z talerzówką zawieszaną 5 metrów, na talerzach 560mm (odstęp metrowy) i wałem tandem ceownik 600mm? Nie widziałem jeszcze żadnego ciągnika z takim zestawem (domyślam się że wał robi wage i dźwignie na ciągnik), ale może ktoś z was ma taki zestaw i się wypowie ;) pozdro
-
Przez zukasz
Witam
błąd 7F0D
brak reakcji skrzyni biegów, rewersu, hydrauliki, podnośnika, nie działa żadne przyciski na pulpicie ( napęd blokada itp )
stało się tak po dłuższym postoju, moduł EXT odłączany - brak reakcji, moduły TR1-2-3 odpinane brak reakcji,
płytka w podłokietniku? CAN ??
-
Przez kamcioxxxx
Witam posiadam class ariona 640 jaki powinien być wlany olej do skrzyni biegów i jak powinno sie go sprawdzac miarka na odpalonym ciągniku czy zgaszonym
-
Przez Karolek132
Witam mam problem zapala mi się kontrolka od zapchanego filtra hydraulicznego wszystkie filtry nowe i jest to samo. Czy to wina czujnika ?
A drugi problem jest taki że na zimnym oleju gdy zapale ciągnik i chwilę stoi wskakuje błąd 324 i mruga kontrola z piorunem i nie ma biegów pali się tylko N. Po kilku minutach jak się rozgrzeje wszystko jest dobrze. Co może być przyczyną?
-