Zaloguj się, aby obserwować  
Michalrolnik1

Prośba o identyfikcje opryskiwacza z zdjęć

Polecane posty

Witam

Zwracam się do państwa z prośbą o zidentyfikowanie modelu opryskiwacza z zdjęć. Próbowałem ustalić i krożę pomiędzy Biardzki a Pilmet. Potrzebuję Firma, Model, Litry i ewentualnie długość ramion(czy da radę ustalić po zdjęciu).

Z góry dziękuję.

20240804_094052.jpg

IMG-20240804-WA0004.jpg

IMG-20240804-WA0000.jpg

IMG-20240804-WA0001.jpg

20240804_084251.jpg

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

• Podobna zawartość

• Przez Przemekk001
      witam planuję zakup opryskiwacza z komputerem arag bravo 180s z lancami 15m. Jeśli będę pryskał na 15m z dwka 250l/ha to czy jak zakręcę końcówki na np. 12m czy wypryska mi też 250l/ha?
    • Przez wieslawa_olo
      Witam. Pierwszy raz zakupiłem opryskiwacz na elektrozaworach i nie mogę zwiększyć dawki cieczy. Zwiększając na sterowniku dochodzi ponad 3bar i na tym koniec. Zawór z zielonym pokrętłem również ruszony do przodu i efektu nie ma? Chciałbym aby wypryskiwał koło 300l. Czy ruszać jeszcze te elektrozawory z tyłu ? Może ktoś podpowie. Opryskiwacz Bury Pelikan 2000l.

• Przez Dead_Pool
      witam grupowiczów mam siewnik 2,5 metra i opryskiwacz 18 metrów chciałem go przerobic na 17,5 moje pytanie zdam to egzamin ma to sens bedzie to dzialac
    • Przez grzybu19
      Witam, Chciałem zapytać o Wasze opinie na temat tego opryskiwacza, jak się sprawuje, czy belka nie jest zbyt delikatna i czy belarus 820 sobie z nim poradzi (mam trochę górek na polach). Odnośnie konstrukcji ramy jest coś mocniejsza niż w starszych modelach? Mam biardzkiego 500l z 2014r to ramę musiałem już w 3 miejscach spawać
    • Przez suffeks
      czy ktoś naprawia amaswitchy? droga impreza każda wymiana tysiak haha
      ano trzeba płacić żeby się bawić 
  • Utwórz nowe...
Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj