-
Podobna zawartość
-
Przez casemaxxum135mx
Witam posiadam case mx 135 w którym zniknęly mi obroty to znaczy na wyswietlaczu pokazuje cały czas 0 . miał ktoś moze taki problem ?Wie ktos moze jaka moze byc tego przyczyna ? Proszę o pomoc
-
Przez kamilb1996
Witam, mam problem z podnośnikiem w case cx. Nie działa podnoszenie i opuszczanie w kabinie, natomiast na błotnikach wszystko w porządku. Sprawdziłem czy przyciski na błotnikach są nie podparte, potencjometr wymieniony i dalej to samo . Święci błąd C oraz 8 . Jest mi w stanie ktoś pomóc?
-
Przez ursusek-360
Witam. Pytania odnośnie hydrauliki. Wie ktoś ile wchodzi oleju hydraulicznego z dodatkowym zbiornikiem? W hydraulice jest jakiś filtr ssący? Gdzie jest wpięte zasilanie pompy do tego zbiornika? Wlewając nowy olej to prosto do zbiornika obok koła czy do podnośnika śrubą na górze między ramionami??
-
Przez Rafalekzizu
Witam. Mam pytanko odnośnie tylnego podnośnika u mnie w case 5120 jest tylko jeden odciąg podnośnika z lewej strony zauważyłem podczas orki gdy orze na prawo wszystko ładnie dorzuca a gdy na lewo to już jest problem z dorzuceniem pierwszej skiby tak jakby uciekał w stronę nie oranego. Odciąg jest zablokowany nie ma mowy żeby orać na pływającym. Co może być przyczyną ? Brak drugiego odciągu ? Zapewniano mnie że te ciągniki tak mają tylko z jednej strony. Czy źle ustawiony pług .
-
Przez Gość
Witam, mam problem z sterowaniem podnośnikiem w case z lat 1990
modele które miały ten sam typ sterowania to 885xl 785 685 585 485
podnośnik podnosi jednak nie działa regulacja wysokości, w ostatnim czasie nie chce opadać.
mam model z kabiną, próbowałem zdemontować mechanizm sterujący jednak bezskutecznie, (3 śruby i 2 przewody hydro) prawdopodobnie trzeba dobrać się do tego od góry, może ktoś się orientuje czy wystarczy w tym celu zdemontować fotel czy trzeba demontować kabinę tak jak podano w manualu pdf.
Co może być przyczyną braku regulacji podnośnika?
po odkręceniu 2 przewodów hydraulicznych od mechanizmu sterującego podnośnik nadal nie opada. (silnik nie odpalany)
jest to model w którym olej przekładniowy i hydrauliczny jest wspólny. filtr hydrauliczny wymieniony, olej kiepskiej jakości.
Z góry dziękuję za podpowiedzi i wskazówki.
-