Polecane posty

kamil1480    19

Witam mam problem z deutz fahren Agrotron mk3 świeci się kod błędu 64, szukam listy po internecie ale znaleźć nie mogę, ma ktoś może mocą podobnego, lub miał taki kod błędu i mógł by podpowiedzieć

Dzięki serdeczne 

JD1052    222

Przyjrzyj sie czujnikowu pedału sprzęgła.

peewee1984    95

Możesz opisać usterkę i rodzaj naprawy, przyda się następnym szczęśliwym posiadaczom Agrotron a...

kamil1480    19
Usterka była dość prosto, do wymiany był czujnik sprzęgła, taka kostka i do wyregulowania czujnik położenia pedału sprzęgła, kod usterki który się wyswietlał to 64, opisany jako usterka przełożenia sprzęgła, mam listę kodów błędów do tego modelu więc jak cos to posłużę pomocą

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez Kali1209
      Witam. w agrotronie m620 na wyjściu z butli jest zawór wabco o numerach 434 100 125 gdzie podpięte są poduszki od kabiny, pytanie jest czy jest on mi potrzebny, czy wystarczy jak wepne go w układ gdzie buduje nową instalację bo brakuje wyjść na przyczepy?
    • Przez velFoka
      Panowie od czego dokładnie to kontrolka? Czy to ciśnienie czy filtr?

• Przez Yew
      Mam problem z amortyzacją przedniej osi w df 150 mk3 2001 rok chciałem ją wlonczyć jak miałem  pątpieta stylu talerzówke i zwykle normalnie sia włączała a teraz ta jakby cały czas się podnosi i strasznie buczy pompa olejowa z czym może być problem 
    • Przez tomas2945
      Błąd 9A- Czujnik pred. nHK Sygnał nieważny    -    jak przyczyna ? 
      rewers nie działa 
      produkcja 2011 r.
    • Przez dammianoss
      Cześć.
      Mam problem ze skrzynią powershift w Agrotronie 6.15. Przeszukałem chyba cały internet i nie znalazłem rozwiązania. Chodzi o to, że na rozgrzanym oleju przy zmianie półbiegów ciągnik na 1-2s gubi ciśnienie i zapina kolejny półbieg, co skutkuje tym, że mocno szarpie, aż skacze ("standardowe" szarpnięcie, w tych skrzyniach, z M na H przy tym to pikuś). Mierzyłem ciśnienie oleju na koszach i mają po 16-16,5 bar (zimny i ciepły). W trakcie zmiany półbiegów odcina ciśnienie i wraca. Na zimnym oleju wszystko jest ok. Podejrzewam, że bez rozpołowienia ciągnika się nie obejdzie. Mierzył się ktoś z tym?
      Pozdrawiam 
  • Utwórz nowe...
Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj