Deutz Fahr Agrotron mk3
Przez
kamil1480, w Deutz-Fahr, Lamborghini, Same
-
Podobna zawartość
-
Przez Kali1209
Witam. w agrotronie m620 na wyjściu z butli jest zawór wabco o numerach 434 100 125 gdzie podpięte są poduszki od kabiny, pytanie jest czy jest on mi potrzebny, czy wystarczy jak wepne go w układ gdzie buduje nową instalację bo brakuje wyjść na przyczepy?
-
Przez Yew
Mam problem z amortyzacją przedniej osi w df 150 mk3 2001 rok chciałem ją wlonczyć jak miałem pątpieta stylu talerzówke i zwykle normalnie sia włączała a teraz ta jakby cały czas się podnosi i strasznie buczy pompa olejowa z czym może być problem
-
Przez tomas2945
Błąd 9A- Czujnik pred. nHK Sygnał nieważny - jak przyczyna ?
rewers nie działa
produkcja 2011 r.
-
Przez dammianoss
Cześć.
Mam problem ze skrzynią powershift w Agrotronie 6.15. Przeszukałem chyba cały internet i nie znalazłem rozwiązania. Chodzi o to, że na rozgrzanym oleju przy zmianie półbiegów ciągnik na 1-2s gubi ciśnienie i zapina kolejny półbieg, co skutkuje tym, że mocno szarpie, aż skacze ("standardowe" szarpnięcie, w tych skrzyniach, z M na H przy tym to pikuś). Mierzyłem ciśnienie oleju na koszach i mają po 16-16,5 bar (zimny i ciepły). W trakcie zmiany półbiegów odcina ciśnienie i wraca. Na zimnym oleju wszystko jest ok. Podejrzewam, że bez rozpołowienia ciągnika się nie obejdzie. Mierzył się ktoś z tym?
Pozdrawiam
-