Skocz do zawartości

Claas Tucano problem z joystick

rocco0987

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, rozbierał może ktoś joystick od kombajnu tucano ? nie moge go rozpołowić, odkręciłem wszystkie śruby ale nie puszcza, w srodku jest miejsce  podobne jakby na jeszcze jedną śrube i tam trzyma ale otwór wogóle nie jest wywiercony albo co podejrzewam zakręcili tam srube i zalali żeby czasem sobie nie rozebrac. 

image;s=1000x700.webp

tak, ten pierwszy typ w tucano. Przycisk od opuszczania ten z dwoma skokami źle mi chodzi, nie czuć tego przeskoku i trudno ucelować w delikatne opuszczanie,,,chciałem zobaczyć jaki jest tam włącznik może dało by sie coś takiego dokupić i przelutować.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez tokarz
      Tak jak w tytule nie działa szybkie opuszczanie hedera. Na joystiku po wciśnięciu drugiego zakresu heder opuszcza cały czas wolno. Za podpowiedzi jaka może być przyczyna z góry dzieki.
    • Przez cris10
      Witam, jak wysunąć stół do rzepaku? Heder z 2013 roku.. Coś trzeba odbezpieczac czy tylko przełożyć pas trzeba?
    • Przez cris10
      Hej. Mam do kupna Tucano 430, według katalogów wcale nie jest jakiś dużo większy niż mój obecny Dominator 88SL maxi. Chciałbym zapytać użytkownikow o wydajność takiego kombajnu. Mniej więcej o spalanie. I na co zwrócić uwagę? Wydaje mi się że dla niego 1.5ha/h to max. Możecie podzielic opinia na jego temat?
    • Przez aprochota
      witam przymierzam się do zakupu kombajnu na 80 ha do tej pory męcze to dominatorem 85 ale taki rok jak ten pokazuje że sprzęt musi być wydajny bo mało okienek pogodowych. myślę nad dominator 108.118 mega 204 .208.2018. kwota do 200 tys. oczywiście są to lata 90 ale tylko na to mnie stać 208 i 218 to już konkretne maszyny ale będą też bardziej wypracowane moje pytanie co byście polecili żeby nie było za dużo elektryki czy w wszystkich jest podobnie? co w nich najczesciej wysiada? a może ktoś ma do sprzedania to proszę pisać jestem z opolskiego
    • Przez Mateooo92
      Witam,
      Potrzebuje porady odnosnie kombajnu claas tucano 320 a mianowicie mam zamiar kupic kombajn z 2009 roku z hederem c600 i powiedzcie mi czy ten heder będzie pasowal do tego modelu kombajnu czy jednak będzie za szeroki i jeszcze jedno pytanie jaka jest długość rury wysypowej (hydraulicznej) ?
      W załączniku przesyłam zdjęcia kombajnu oraz hedera. 
      Czekam na wasze odpowiedzi. 
      Pozdrawiam 

• Dodaj nową pozycję...
v