Hamulce c360 nie działają
-
Podobna zawartość
-
Przez blackspace
Witam wszystkich
Jestem tu nowy więc proszę o wyrozumiałość:)
Otóż chciałbym zainstalować nowy regulator ciśnienia do ursus c-360. Znalazłem ciekawy regulator ciśnienia Ikov 4430 i myślę aby go zainstalować do ursusa, wygląda jak by miał i odolejacz, ale nie jestem tego pewien.
Myślicie że będzie on dobrym wyborem? ciekawi mnie też od czego on fabrycznie był.
Z góry dzięki za odpowiedź
-
Przez blackspace
Witam wszystkich
Jestem tu nowy więc prosze o wyrozumiałość:)
Otóż chciałbym zainstalować nowy regulator cisnienia do ursus c-360.
U dziadka w garażu znalazłem regulator cisnienia Ikov 4430 i myślę aby go zainstalować do ursusa, wyglada jak by miał i odolejacz, ale nie jestem tego pewien.
Myślicie że będzie on dobrym wyborem? ciekawi mnie też od czego on fabrycznie był 🧐
-
Przez lagunal6
Witam forumowiczów od jakiegoś czasu mam problem z hamulcami. Mam ręczny przy kierownicy razem z wajcha od rewersu.Po dłuższym postoju po zwolnieniu hamulca hamulce trzymają że ciągnik zaraz się zatrzymuje dodam że zauważyłem że że po naciśnięciu i zwolnieniu hamulca idzie trochę powietrza do zbiorniczka z alkoholem
-
Przez Obi32
witam, ma ktoś z was hamulce hydrauliczne do przyczepy przy zetorze 7745 lub innych, macie jakiś schemat jak to zrobić?
-
Przez Werben
Witam, mam problem z zaworem powietrza tym pod pedałami hamulca, jest wymieniony na nowy, ale mam problem z regulacją. Otóż gdy wcisnę pedał do końca to cały czas syczy mi z niego aż do zejścia ciśnienia do 0. Jak go wyregulować, wcześniej na starym gdy wcisnąłem pedał do końca to tylko syknął raz i trzymał ciśnienie.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Zaprawienia ziemniaka podczas sadzenia
Belarus 820 & Ursus c360 & Ursus 4514