-
Podobna zawartość
-
Przez Marcian1234
A mianowicie jest bardzo duży problem.Po włączeniu wałka bardzo mocno coś wali i głośno.Co to może być tego przyczyna bo zbliża się wiosna ???
-
Przez VIz
Dzień dobry
Mam agregat bezorkowy euromasz trzybelkowy,3m i jest niby ok ,tylko są straszne.redliny po nim, przez te talerze, jakiś.pomysl?
-
Przez Rzepakowiec
Witam, przymierzam się do kupna agregatu talerzowego pólzawieszanego ATO 3m. Spiąłbym go w zestaw z talerzowym siewnikiem Sr300, a ciągnąć miałby go zetor 8145, który doposaze w turbinę. Ma ktoś podobna sytuację? jak to wygląda z uciagiem i zawracaniem na poprzeczniakach? Myślę, że będzie to lepsze rozwiązanie niż agregat zębowy zawieszany, ponieważ podnośnik strasznie by dostawał, a przód by podnosiło do góry.
-
Przez xzibit0000
Witam. Mam talerzowke grano shark 3.0 z wałem daszkowym.
W tym roku pierwszy raz uprawiam ścierniska po zbożu i nie ma przejazdu żeby się wal nie zapchał. Dosłownie pcha ziemię i kręci się na pół gwizdka.
Ma założone skrobaki ale nie wiem czy to tam się zapycha, czy powodem może być to że nie ma on sprzyspawanych płaskowników na tych ringach na wale i jest cały gładki.
Jakbyście mieli jakieś pomysły czy patenty lub mieliście podobny problem to dajcie znać. Pozdro
-
Przez Gość
Witam szukam opini na temat firmy Janpol która produkuje maszyny rolnicze. Chciałbym kupić ich agregat ale nic niemogę o nich znaleść. Jak z jakością ich maszyn.Mile widziane odpowiedzi na maila. goliat1603@wp.pl Z góry dziękuje.
-