Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 minut temu, Łolek napisał:

Ja mu się nie dziwię, u mnie na wsi 100 numerów około połowa w jakiś sposób gospodarzy jedziemy w czterech no może piąty pojedzie, ale jęczą wszyscy 

To i tak procentowo duużo więcej niż u nas. 

Wieje trochę. Zachmurzone, +4 stopnie.

Opublikowano
8 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Nie wszystkie mapy pokazują.

No Wisznic nie ma na mapie a chłopaki bedą. O 9:45 zbiórka na targowisku i do 15, ale policja ogłaszała że do 16. Z tego powodu córka do przedszkola nie idzie bo jak będzie do 16 to nie będzie jak odebrać bo przedszkole do 15:40. Miałem jechać na strajk ale dzisiaj ma nie padać i będziemy kończyć drzwi w hali...

Opublikowano
11 minut temu, superfarmer02 napisał:

A ty jedziesz do Radomia protestować? Czy gdzieś indziej? Mało jakoś tych miejsc strajkowych teraz 

Jest dzisiaj w Radomiu. 

Miałem jechać ale umówiona wizyta u stomatologa. 

Jakby nie to to na bank bym był. 

Opublikowano
Belaruss820 napisał:

Miałem jechać na strajk ale dzisiaj ma nie padać i będziemy kończyć drzwi w hali...

PRIMO napisał:

🤭 a Ryśka z błotem mieszają....

a ja dziś będę ARiMR blokował. ot co. idę na grubo.

• Like 4
Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał:

Słuchałem rano radia. I zadzwonił jakiś dziadek z Podlasia i powiedział" jestem ze wsi i sprawę znam  rolnicy strajkują bo przeinwestowania, wykupują mieszkania dla swoich nie narodzonych jeszcze dzieci w Białymstoku"

Niemądra o tym wspominać 😶🤐

Tak że każdy dba o swoje interesy. Kupi tanią pasze z UK i sprzeda drogo mleko. 

Gdzie z wysp brytyjskich to ciągnąć? Nie opłaci się 😉

Opublikowano
17 minut temu, Belaruss820 napisał:

No Wisznic nie ma na mapie a chłopaki bedą. O 9:45 zbiórka na targowisku i do 15, ale policja ogłaszała że do 16. Z tego powodu córka do przedszkola nie idzie bo jak będzie do 16 to nie będzie jak odebrać bo przedszkole do 15:40. Miałem jechać na strajk ale dzisiaj ma nie padać i będziemy kończyć drzwi w hali...

Wejdź w googlemap

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Byłem tera w wisznicach

Nie ma nic nikogo

Screenshot_20240218_190722_com.opera.browser_edit_497293416337137.jpg

A specjalnie szybko pojechałeś teraz bułki kiełbasy nakupić 

O 9:45 na jakimś targowisku zbiórka w wisznicach

Edytowane przez marulekk
Opublikowano

0 5 radiowozy na sygnale P0jechał na wisznice

3 okratowane

Pewno na granicę

25 minut temu, PRIMO napisał:

Jest dzisiaj w Radomiu. 

Jakby nie to to na bank bym był. 

Żeby zablokowali nie dojechał stimatolog

Opublikowano

Słuchałem rano radia. I zadzwonił jakiś dziadek z Podlasia i powiedział" jestem ze wsi i sprawę znam  rolnicy strajkują bo przeinwestowania, wykupują mieszkania dla swoich nie narodzonych jeszcze dzieci w Białymstoku"

Sraty taty, znam temat tych radyjek, jak te zasrane talentshow reżyserka

Opublikowano
Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

Sklep polski chociaż?

Polskie chcesz blokować?

Opublikowano
30 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Byłem tera w wisznicach

Nie ma nic nikogo

Jeden kumpel już pojechał na Wisznice

32 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Wejdź w googlemap

Nie ma oznaczonego

47 minut temu, Bananek napisał:

🤭 a Ryśka z błotem mieszają....

a ja dziś będę ARiMR blokował. ot co. idę na grubo.

Żeby nie robota(o ile jeszcze wyjdzie bo majstra nie ma jeszcze) i dziecko w domu to bym już był na miejscu. Z tym znajomym co właśnie pojechał 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v