Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Leśne dziadki się spotkały i debatują jaka ta dzisiejsza młodzież nierozgarnięta. Ciekawe co o Was mówili jak mieliście naście lat

Edytowane przez vat
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
12 minut temu, Desperado napisał:

No jak tak będziemy podchodzić żeby chłopców nie stresować, to w razie wojny sam będziesz walczył.

Nie liczę nawet na to że ktoś by miał walczyć za mnie, nie w tym kraju 

12 minut temu, stempos1980 napisał:

Raczej będzie spakowany plecak🤔

A co mam tu ratować?

I za kogo walczyć?

Opublikowano
16 minut temu, vat napisał:

Leśne dziadki się spotkały i debatują jaka ta dzisiejsza młodzież nierozgarnięta. Ciekawe co o Was mówili jak mieliście naście lat

Zapewniam Cię że nawet nie jednej czwartej tego co teraz się mówi o tych niedorobionych ślimokach.   xD

Opublikowano

Numer strony 

Proroczy 

W 2004 weszlim do eurokołchozu 

Na 2004 stronie w 2024 roku kołchoz się cieszy

Lublin dziś żywy jak mało kiedy 

W klubach ludzi pełno 

Ukraińce zadowoleni

Pytam co się zmieniło, przecież za pis mieliście lepiej?

A oni że Donald proeuropejski jest bardziej 

I się dziwią kto na tych lewych trutni głosuje, nie potrafią zrozumieć, bo to nie są komuniści 

Opublikowano
Karol6130 napisał:

Prywatny cmentarz chodzi mi po głowie od dawna W końcu wybawił bym innowierców czy tam ateistów  Mi tam wszystko jedno, aby za nich zapłacili

jakby co to mogę pośpiewać od czasu do czasu

• Like 1
Opublikowano
6 godzin temu, Desperado napisał:

Zapewniam Cię że nawet nie jednej czwartej tego co teraz się mówi o tych niedorobionych ślimokach.   xD

Ktoś się nie przyłożył i niedorobił 😉 To chyba wina wujowego majstra?

Opublikowano
HF86 napisał:

Ich nawet zamknięta żabka przeraża, a co dopiero później praca, rachunki, czy kredyt na dom, czy klatkę betonową. 

Nie wspominając o awarii faceboka czy tiki taka 🤭🤭🤭🤭

Opublikowano
52 minuty temu, marulekk napisał:

Toć miało padać od rana u nas a tu słońce 🤔

Cza jechać zatem łąki kosić, niema zmiłuj 

Łąki to się w deszczu kosi a w słońcu ma schnąć a nie w słońcu kosić a w deszczu zbierać 🤭🤭🤭

Opublikowano

Dostałem alert czyli już po deszczu 

3 minuty temu, Bananek napisał:

A gdzie tam. Nawet wspomnienia nie ma. 

Oj jednak na dziś są święta 😜

Nietypowe święta:

Międzynarodowy Dzień Elektryka

Światowy Dzień Jazdy Nago na Rowerze

Opublikowano

Może nie święto, ale jest co świętować. 

Najslynniejszy brodaty strażak z lepszym immunitetem 😁i blondynka z brunetką co i wizualnie także miło będą reprezentować pl w tym grajdole gremlinow lewackich.

Dla mnie się toto podoba się 😁 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v