John Deere 1470/1570 CWS/WTS
Przez
RolnikMat, w John Deere
-
Podobna zawartość
-
Przez mariusz1001
Witam mam problem z dzwignią hydrostatu w 2256 tzn jazda przód tył działa ale ciężko znaleźć luz, nie ma go w tym miejscu w którym powinien byc tylko trzeba lekko popychać dzwignie do przodu i do tyłu aż sie trafi troche to denerwujące bo jak nie ma luzu na hydrostacie to nie mozna wrzucić biegu, miał ktos taki przypadek ?? jak sie zostawi na luzie tam gdzie powinien byc to słychać jak hydrostat wyje i kombajn delikatnie prubuje podjeżdzać do przodu czy tam do tyłu. Jest tam jakaś regulacja tego ?? to jest na linkach czy elektrycznie? Myśle zapytam was zanim zepsuję cos bardziej
-
Przez hibertusik
Witam forumowiczów,napisałem ten temat poniewż potrzebuję pomocy odnośnie elektryki w 1075.Mam namieszane w instalacji elektrycznej,bałaganu narobiły chyba myszy i ktoś to porawiał ale w ten sposób że pomijana jest skrzynka bezpieczników i nie wszystko działa tak jak powinno,po włączeniu zapłonu piszczy pulsacyjny sygnał.
Potrzebuję schematu elektycznego tego kombajnu,by odtworzyć instalacje.Jeśji ktoś posiada proszę o odpowiedż,może byc odpłatnie,do żniw dużo czasu ale muszę doprowadzić do porządku tą elektrykę bo może to skończyć się jakimś pożarem
pozdawiam i czekam na odzew.
-
Przez simonjp
Witam,
Szukam fachowca ktory oceni po zdjeciach/filmie orientacyjnie Stan kombajnu John Deere 2054, rok 1995.
Chce nadmienic ze sprzedawca upiera sie ze kombajn ma 1700 motogodzin na bebnie i 1950 na silniku !! Rok 1995!!
To raczej nie realne......
Prosze o odpowiedź.
wysle zdjecia na maila.
pozdrawiam
-
Przez jacobsxx
Witam, prawdopodobnie zapowietrzył mi się układ paliwowy w ciągniku John deere. Ma ktoś wiedzę gdzie się odpowietrza?