-
Podobna zawartość
-
Przez Marionos
Witam
Do pacjenta C360 z kabiną Sokółka przypasowałem Tura z prlu i o dziwo wieżyczki kolidują z kabiną.
Po maksymalnym przespawaniu mocowań na sankach będzie oki, czy odpuścić?
Sanki i kabina jak na zdjęciach:
-
Przez Maciek90
Mam problem z obrotomierzem w C-360. Kupiłem linkę potrzebną do jego działania i wkręciłem ją na swoje miejsce tzn. pod prądnicą. Po uruchomieniu silnika linka nie kręci się. Co może być przyczyną?
-
Przez Cheesburger
Czesc. Oryginalny ulegl uszkodzeniu. Jak mozna nowy ustawic na przebieg do przodu 7 tys zeby nie jechac na stacje diagnostyczna?
-
Przez AroniowyLiść
Witam
Jak w temacie. Biorę się za doprowadzenie do ładu sześćdziesiątki, która nie była zbytnio szanowana przez jej użytkownika i jednym z elementów, o którym wiem jest to, że przednie podpory kabiny się notorycznie odkręcały. Wrzuciłem fotkę takiej podpory i mam pytanie czy ktoś się z czymś takim spotkał u siebie. Od zewnętrznej strony są nakrętki więc wygląda na to, że śruby miałyby łby od wewnątrz korpusu, czy są to zwykłe śruby bez łbów, a od środka też jest nakrętka, ewentualnie gwint w korpusie. Chciałbym to dokręcić raz a porządnie, bo teraz to jest poluzowane, strzałkami zaznaczyłem jak widać jak odstaje od korpusu, kabina na dołkach podskakuje i jest ogólnie lipa, a ja nie lubię dziadostwa i dla siebie mam mieć ciągnik zrobiony perfect
-
Przez dariusz86
Cześć,
Jestem na etapie zakupu nowej kabiny do wyremontowanej 60'tki i już byłem o krok od zamówienia kabiny Naglak model 2017 z dachem i błotnikami z tworzywa gdy natrafiłem zupełnie przez przypadek, na nowy model kabin. Jest to model 2023. Co ciekawe Naglak w ogóle nie ogłasza jeszcze tego modelu na stronie ale gdy do nich napisałem to dostałem broszurę informacyjną. Cenowo wychodzi identycznie jak model 2017 który chciałem wziąć. Co prawda model 2017 wyjściowo jest sporo tańszy ale jak go doposażymy w opcje które model 2023 ma w standardzie i które ja chcę wziąć, to wychodzi na to samo. Boję się tylko tej konstrukcji samonośnej drzwi i tylnej szyby. Czy to nie będzie samo z siebie pękało bo jednak 60'tka to nie jest nowy ciągnik i wszelkiego rodzaju wibracje są o wiele większe niż w nowych konstrukcjach. No i mam dylemat. Bo ten nowy model wygląda świetnie. Tylko teraz jak mam wydać tyle kasie i np drzwi mają mi po się sypać no tak trochę słabo. Wrzucam broszurę informacyjną. Może ktoś z Was posiada taką kabinę i może podzielić się opinią to byłbym ogromnie wdzięczny,
C360 BTW X.pdf
-