Com 2 - programowanie przycisków
Przez
nowyrolniks, w Vario 800
-
Podobna zawartość
-
Przez ClaasDominator
Witam serdecznie . Chcialem zapytac ile wchodzi oleju do przekładni vario Fendt 818 i jak sie wymienia olej i filtry,czy trzeba kalibrowac skrzynie.Jaki olej stosujecie .Pozdrawiam i dziekuje za cenne podpowiedzi i rady.
-
Przez stanrol
Panowie w jakiej pozycji powinny być zamontowane poduszki kabiny, w takiej pozycji
Czy takiej
-
Przez ClaasDominator
Witam serdecznie mam taki problem Fendt 818 Vario w czasie pracy odcina czasmi TMS .Zaczelo sie od tego ze przyciskiem na pulpicie nie załaczalo TMSa ale ale tym przyciskiem z pedalu jazdy bylo ok . teraz w czasie pracy calkowiecie odcieło tmsa . wyskoczył bład i taka wajcha narysowana. Prosze o jakies podpowiedzi .Uprzejmie z góry dziekuje i pozdrawiam
-
Przez stanrol
Witam. Mam problem z ciągnikiem. Zapala się błąd 4.1.45 który mówi że jest uszkodzony czujnik obrotów zębnika stożkowego. Czujnik wymieniony na nowy tzn sam środek, obudowa została stara bo trzeba olej spuszczać. Niestety błąd dalej się wyświetla, od razu po przekręceniu zapłonu wchodzi w tryb awaryjny i wyświetla błąd. Bezpieczniki przejrzane nawet te w środkowym słupku, wtyczka od czujnika rozebrana,kable przejrzane na tyle ile się dało. Co może być przyczyną.
-
Przez JaskoDeere
Od pewnego czasu zaczałem zmieniać swoją wiare w stronę innego odcienia zieleni i czerwonych felg. Z racji tego, ze potrzebuję ciągnika, ktory jest bezawaryjny komfortowy i mało pali postanowiliśmy zakupić Fendta 828 Vario TMS. Chciałbym zapytać na tym forum co o nim sadzicie, ile pali, jak jest z serwisem.
Liczę na jakąś odpowiedź z waszej strony. Pozdrawiam J.D. B)
-