Polecane posty

Piotrek120    0

Witam tak jak w opisie poszukuje ursusa,może ktoś coś ma lub poleci.

Wiadomość z agroFakt.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez jedenZwielu
      Witam miał ktoś do czynienia z tą maszyną ? Egzemplarz którym się interesuje ma nietypowe sterowanie bo z podłokietnika czym to się różni od zwykłego ? 

• Przez pawel_rolnik_
      Witam jestem zainteresowany kupnem traktora marki Massey Ferguson o mocy 90-100km (4-cyl) i cenie nie przekraczającej 100tyś pln. Jaki model wybrać? Interesuje mnie coś mało awaryjnego i "nowszego". 
    • Przez Edmund22
      Witam. Chcę kupić nowy ciągnik z pomocą programu. Mam 17 hektarów ale chce dokupić jeszcze Ok 10. Jaki ciągnik polecacie jako główny  w przedziale 80-100 koni. Sieje tylko zboże  Fajnie żeby był w miarę jak najprostszy mało wadliwy.
      Zwracaj uwagę na ortografie i interpunkcje - Moorgi
    • Przez Matejku
      Witam szukam ciągnika od 160km w góre do 130tys moje wymagania to komfortowy i jak naj miej skomplikowany.
    • Przez krost
      ursus  1224 ciśnienie silnika byłem ostatnio ogladac 1224 i cisnienie silnika było na zimnym 3 i gość mówił że na cieplym jest 2 
      czy silnik bedzie jeszcze chodził czy będzie trza się liczyć z remontem silnika 
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj