-
Podobna zawartość
-
Przez Case4240
Witam ogólnie problem polega na tym że tur oraz narzędzia podpięte do złączy działają sprawnie szybko reagują a podnośnik tak jakby nie miał reakcji na dźwignie zmniejszania czy zwiększania szybkości podnoszenia dźwignia jest podłączona wszędzie nie widziałem żeby gdzieś wypadła czy się podpięła długo to podnosi tak z dwie minuty nieważne czy to coś lekkiego czy ciężkiego one tak mają czy nie do końca..? Wie ktoś coś na ten temat?
-
Przez marcin117384
Witam Mam pytanie do właścicieli lub mechaników którzy znają Fastraca z 94r -96r . Oto zablokowany jest układ jezdny i tu mam pytanie czy tak jak się spodziewam to hamulec postojowy zatrzymuje maszynę do czasu nabicia powietrza do układu . Jeśli tak to może podpowiecie jak je odblokować ? Układ pneumatyczny ma braki (brak jednej butli , sprężarki i na 100% układ nieszczelny ,Silnik uszkodzony nie pali , skrzynia stan nieznany .Odnośnie skrzyni to mam drugie pytanie o rozmiar kluczy do odkręcenia wałów napędowych od mostów . Po prostu jakie klucze (rozmiar ) trzeba przygotować aby rozpiąc wały napędowe . Co mogę zrobić z hamulcami by je odblokować .. Musze jednym wyjazdem odblokować układ jezdny i przygotować do załadowania na lawetę ... Będę wdzięczny za podpowiedzi Pozdrawiam M
-
Przez Bajbusso
Witam. Pacjent Renault Dionis sadowniczy. Dźwignia rewersu stanęła w górnym położeniu i jedzie tylko do przodu. Nawet przy użyciu dużej siły nie idzie przebić na luz oraz zmienić kierunek jazdy do tyłu. Rewers mechaniczny.
Może ktoś wie czy i jak to można w ogóle odblokować czy trzeba rozjeżdżać ciągnik???pozdrawiam
-
Przez Osobnok24
Szanowni koledzy
Sprawa dotyczy ciągnika Same Galaxy 170
Mógłby Mi ktoś z Was powiedzieć,jak zmienia się prędkości walka WOM z 540 na 1000 obrotów.
W kabinie jest tylko dźwignia od uruchomienia wałka WOM.
Z góry dziękuję za pomoc.
-
Przez Kamilooo2013
Witam szukam przyczyny dymienia na niebiesko i utraty mocy w kubocie L5040 ciągnik traci moc, nie chce wejść na obroty i wydaje charakterystyczny stukot z silnika zazwyczaj dzieje się to na rozgrzanym silniku przy cięższych pracach i po nich . Jeśli pryskam koszę itp.nawet cały dzień nic mu nie jest .Może ktoś coś poradzi ?
-