Nowak5425

Nawigacja Hydrasystem czy Sunnav

Polecane posty

Nowak5425    58
Cześć. Szukam nawigacji z dokładnością do około 20 cm. Widzę na olx dwie oferty. Jedna z nich to polski zestaw Hydrasystem Hydra DGPS. Na forum znalazłem o tym temat, ale sprzed 2 lat. Brak aktualnych opinii. Drugie co znalazłem, to Sunnav Ag70, to już chyba chińczyk.Brak jakichkolwiek opinii. Ceny zbliżone. Używa ktoś może któryś z tych systemów ?

Zapraszam na kanał YouTube : Nowakowsky. Filmiki  z budowy własnych konstrukcji oraz różnych remontów.

mari885    19

Miałem taką nawigacji hydrasystem.. .ale nie spełniła moich oczekiwań.....oddalem po 14 dniach.....na + na pewno sprzedawca....naprawdę gościu ok.....

Nowak5425    58
mari885 napisał:

Miałem taką nawigacji hydrasystem.. .ale nie spełniła moich oczekiwań.....oddalem po 14 dniach.....na + na pewno sprzedawca....naprawdę gościu ok.....

Możesz coś więcej powiedzieć?

Zapraszam na kanał YouTube : Nowakowsky. Filmiki  z budowy własnych konstrukcji oraz różnych remontów.

Przepiorek    18
Napisano (edytowany)

Mogę zaoferować zestaw Raven (silniki elektryczny , hydraulika lub przygotowany fabrycznie).

Dokładność +/-14 cm (rok do roku +/-50 cm).

Panel 7” ISOBUS . Do końca czerwca promocja na zakup pakietu licencji Iso TC, VRA i multi VRA za 550 Euro netto.

IMG_5861.jpeg

IMG_5651.jpeg

Edytowano przez Przepiorek
Jak usunąć zdjęcie, które nie miało być umieszczone ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez rolstudent
      Cześć od jakiegoś czasu interesuje się programem AgopenGps. Czy są tu użytkownicy tego systemu. 
      Kolega @Jarczewski ma już chyba spore doświadczenie.
      Zqmowilem https://www.autosteer.cc/produkt/arudusimple-f9p-annmb/
      I trochę się tym pobawię w ramach hobby 
    • Przez ENDURAK91
      Jaką nawigację do prowadzenia równoległego taką z kierownicą polecacie Trimble czy coś innego?
    • Przez Jarecki21
      UWAGA!!! W ostatnim czasie w województwie dolnośląskim skradziono co najmniej trzy zestawy nawigacji JD. Złodzieje zuchwale wchodzą na podwórka, doskonale orientują się co gdzie jest  i jak obejść czy to kamery, czy czujki ruchu. To Jeżeli zostawiacie na noc anteny czy wyświetlacze zamontowane na maszynach, to dobrze radzę, zabierajcie na noc domu (choć i to nie jest gwarancją, że nie ukradną). Myślenie, że do mnie nie przyjdą jest błędne. Niewiadomą kwestią jest tylko kiedy. 
    • Przez FieldBee
      Dzień dobry,
      chciałbym przedstawić Państwu katalog produktów firmy FieldBee by eFarmer zajmującej się produkcją specjalistycznych systemów automatycznego sterowania ciągnikami (RTK)
      Aktualnie do końca września oferujemy 25% rabatu od cen katalogowych na wszystkie nasze produkty z dostawą w I kwartale 2024.

Zachęcam do zapoznania się z naszą ofertą. W razie dalszych pytań pozostaję do Państwa dyspozycji.

Pozdrawiam
      Bartosz Baszyński
      FieldBee Polska sp. z o.o.
      Katalog_Fieldbee_PL.pdf Cennik FieldBee_PL.pdf
    • Przez KrysAgro
      Witam, stoję przed zakupem nawigacji GPS Starfire 3000, może mi ktoś coś więcej powiedzieć na ten temat, czy warto? Czy lepiej dołożyć i zakupić 6000? Jakie są różnice? Pozdrawiam 
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj