Elementy układu hydraulicznego case 885 xl
-
Podobna zawartość
-
Przez roxor
Witam panowie mam do was taka prośbę chce kupić case mx 135 to mój pierwszy case i nie wiem na co trzeba zwrócić uwagę w tym ciągniku jeżeli ktoś wie coś na temat tego ciągnika to proszę o wasze rady dzięki i pzdr.
-
Przez Winner
Witam, niedawno kupiłem Case MX100C z drugim kompletem kół do miedzyrzędzi, sprzedający twierdził że kiedyś gdy kupował ten komplet to szukał i dobrał prawidłowo rozmiary żeby przód zgrywał się z tyłem ale ja mam wątpliwości ponieważ przód jest w tym zestawie prawie łysy a tył z 85% jeszcze ma, może ktoś pomorze i sprawdzi czy dobrze dobrane wymiary czy trzeba inną kombinację. Chcę wymienić te łyse z przodu i nie chciałbym kupić opon które nie będą pasowały rozmiarem. Obecnie jest tak jak widać na zdjęciach.
-
Przez Mariusz1mar
Silnik case 1055 nie chce odpalić po wymianie tłoków ,pierścieni, tuleji i poszlifie wału. Rozrząd dobrze ustawiony.
-
Przez johny
Witam czy miał ktoś z was styczność z ciągnikami tej serii JX a szczególnie chodzi mi o JX 90 a jak wiał to jakaś opinia jak wygląda itd >??
-
Przez Lewy410
Witam jaka moze być przyczyna po przekręceniu stacyjki kluczykiem rozrusznik nie reaguje na krótko odpala od strzała wymieniłem stacyjkę to samo nic gdzie szukac przyczyny
-
Rekomendowane odpowiedzi
Case
Czytaj dalej »
Case MX 150