Wapno granulowane
Przez
AGRObombula, w Pielęgnacja roślin
-
Podobna zawartość
-
Przez wojtii
Przydało by się dać wapno na pole, tylko jakie? Wiem tylko tyle, że muszę wapnować. Ale jakie dać, ile i gdzie je kupić w okolicy Wrocławia, bliższej lub dalszej?
-
Przez Kurwer21
Witam, będę w tym roku wysiewał wapno węglanowe o zawartości około 50% tlenku wapnia, pytanie, ile rozsiać go na hektar? ziemia jest glebą średnią
-
Przez asaledr
Witam,
Jaki nóż trójzębny czy zębaty lepszy do koszenia między rzędami krzewów? Do kosy spalinowej oczywiście.
Normalnie kosiłbym żyłką ale tam jest bardzo nie równo i duże pochylenie plus przy lesie więc sporo gałęzi i takie inne. Żyłką fajnie idzie ale przejde 10 metrów i po żyłce Więc musze nóż, tylko jaki. Trójzab czy żebate koło
-
Przez Gość tess
Proponuję założyć nowy wątek FORUM - wrzucajcie na tagu ciekawostki dotyczce naszych pięknych ogrodów- krzewów,kwiatów itd. aż po architekturę ogrodową - zdjęcia mile widziane:)
-
Przez MichalRol999
Witam, może ktoś doradzi, po jakim czasie od zastosowania herbicydu mogę rozsiać nawóz? W tym roku nieco się spóźniłem z wiosennym opryskiem na chwasty, wiem też że druga dawka powinna być w pszenicy już wysiana, ale miałem awarie ciągnika stąd opóźnienie.
-