Rozdzielacz hydrauliczny c360
Przez
Czaro_1990, w Układ hydrauliczny
-
Podobna zawartość
-
Przez gibos95
Witam Panowie, dzisiaj od tak przestał podnosić mi ursus c360, tur działa normalnie oraz wom, jednak nie reaguje tylni podnośnik, gdzie szukać przyczyny?
-
Przez Rolnik45689097
Witam, mam pytanie do użytkowników kombajnów massey ferguson 307. Właśnie szykuje kombajn do pracy i zauważyłem że stan oleju hydraulicznego jest za niski. To mój drogi sezon i nie wiem jakim olejem był zalany wcześniej, chciałem wymienić cały olej bo czytałem że wchodzi jakieś 16l, tylko pytanie jakiej marki olej i jakie parametry?? Proszę o jakieś porady.
-
Przez Łukasz98
Olej hydrauliczny poszedł do silnika. Wymieniłem uszczelkę w pompie NSZ32 . I nie przepuszcza . Ale problem jest taki że olej hydrauliczny się pieni . Wyłączyłem pompę i przejechaniu małego odcinka i kręceniu kierownica hydraulik się pieni dalej . Układ Kierowniczy oryginany bez orbitrola . Wiecie od czego może to być
-
Przez Piffpaff
Witam, podnośnik w C 360 powoli opuszcza jak wyłączona jest praca pompy. Jak pompa włączona to słychać że coś w skrzyni wyje ale jak ustawie dana wysokość to trzyma, nie pulsuje nie opuszcza. Wyłączę i opada. Jakieś pomysły? Rozdzielacz nie trzyma? A moze uszczelniacz w tłoku?
-