Jonczyk

Schemat ustawienia rozrządu Perkins 565

Polecane posty

Jonczyk    0

Witam ma ktoś może schemat ustawienia rozrządu Perkins 565 ? 🙂

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez Case4240
      Witam ogólnie problem polega na tym że tur oraz narzędzia podpięte do złączy działają sprawnie szybko reagują a podnośnik tak jakby nie miał reakcji na dźwignie zmniejszania czy zwiększania szybkości podnoszenia dźwignia jest podłączona wszędzie nie widziałem żeby gdzieś wypadła czy się podpięła długo to podnosi tak z dwie minuty nieważne czy to coś lekkiego czy ciężkiego one tak mają czy nie do końca..? Wie ktoś coś na ten temat? 
    • Przez marcin117384
      Witam Mam pytanie do właścicieli lub mechaników którzy znają Fastraca z 94r -96r . Oto zablokowany jest układ jezdny i tu mam pytanie czy tak jak się spodziewam to hamulec postojowy zatrzymuje maszynę do czasu nabicia powietrza do układu . Jeśli tak to może podpowiecie jak je odblokować  ? Układ pneumatyczny ma braki (brak jednej butli , sprężarki i na 100% układ nieszczelny ,Silnik uszkodzony nie pali , skrzynia stan nieznany .Odnośnie skrzyni to mam drugie pytanie o rozmiar kluczy do odkręcenia wałów napędowych od mostów . Po prostu jakie klucze (rozmiar ) trzeba przygotować aby rozpiąc wały napędowe . Co mogę zrobić z hamulcami by je odblokować .. Musze jednym wyjazdem odblokować układ jezdny i przygotować do załadowania na lawetę ... Będę wdzięczny za podpowiedzi Pozdrawiam M 
    • Przez Bajbusso
      Witam. Pacjent Renault Dionis sadowniczy. Dźwignia rewersu stanęła w górnym położeniu i jedzie tylko do przodu. Nawet przy użyciu dużej siły nie idzie przebić na luz oraz zmienić kierunek jazdy do tyłu. Rewers mechaniczny. 
      Może ktoś wie czy i jak to można w ogóle odblokować czy trzeba rozjeżdżać ciągnik???pozdrawiam

• Przez Osobnok24
      Szanowni koledzy
      Sprawa dotyczy ciągnika Same Galaxy 170
      Mógłby Mi ktoś z Was powiedzieć,jak zmienia się prędkości walka WOM z  540 na 1000 obrotów.
      W kabinie jest tylko dźwignia od uruchomienia wałka WOM. 
      Z góry dziękuję za pomoc.
    • Przez Kamilooo2013
      Witam szukam przyczyny dymienia na niebiesko i utraty mocy w kubocie L5040 ciągnik traci moc, nie chce wejść na obroty i wydaje charakterystyczny stukot z silnika zazwyczaj dzieje się to na rozgrzanym silniku przy cięższych pracach i po nich . Jeśli pryskam koszę itp.nawet cały dzień nic mu nie jest .Może ktoś coś poradzi ? 
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj