Zaloguj się, aby obserwować
Obserwujący
0
JD 1640 wyciek z pod wałka mocowania listwy podnośnika
Przez
PatrykFF, w John Deere
-
Podobna zawartość
-
Przez Mandaryn9012
Ile ta pompa ma wydajnosci? Kupuje teraz prasoowijarke mc hale fusion 4 plus i sie zastanawiam czy nie bedzie trzeba zmienic pompy na mocniejszą.
-
Przez Mateusz100
Witam posiadam prasę john deere 580 i jest problem z rozpoczynaniem balota słowa sie kotłuje na podbieraczu i zanim zacznie winąć balota to troche potrwa meczarnia... wymieniam wszystkie palce podbieracza ale nie wiem czy to pomoże słyszałem rozniez ze na tym wałku który jest nad podbnieraczem są jakieś listwy metalowe lub gumowe i mnie sa metalowe i wyślizgane trochę. Czy to może być win a tego właśnie? chciałem kupić gumowe ale nie wiem jak to sie nazywa fachowo? Proszę o pomoc.
-
Przez Mateusz100
Witam mam zamiar wymienić na podbieraczu palce podbieracza prasa zwijająca john deere 580. Moje pytanie jakie kupić te palce jaki numer katalogowy bo jest pare rodzajów jeden ma 19,5 cm drugi niby 18,5 cm i teraz nie wiem co wybrać jakie maja być. Moze ktos podpowie i pomoze lub kiedys już wymieniał proszę o pomoc.
-
Przez fhurobert
witam, wszystkich proszę o instrukcję obsługi, napraw, katalog części czy jakieś schematy elektryczne do kombajnu john deere 1166 ponieważ zakupiłem taką maszynę i chcę ja dokładnie przejrzeć i przygotować do sezonu. Bardzo pilne dziękuję