tomek1974

minister rolnictwa Henryk Kowalczyk do dymisji

Polecane posty

tomek1974    489

Byłem za PISem ale tego co się stało z rynkiem zbóż czyli niekontrolowany napływem z Ukrainy darować nie mogę .Powinien podać się do dymisji i przeprosić wszystkich rolników za nieudolność i wprowadzanie w błąd. 

Wiadomość z agroFakt.pl

DANDYS    3067
Dnia 27.03.2023 o 09:04, tomek1974 napisał:

Byłem za PISem ale tego co się stało z rynkiem zbóż czyli niekontrolowany napływem z Ukrainy darować nie mogę .Powinien podać się do dymisji i przeprosić wszystkich rolników za nieudolność i wprowadzanie w błąd. 

a tak jakiś czas temu dałbyś sie pochlastać za PIS , pamietasz jak sie sprzeczaliśmy ? 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez Chłoporobotnik
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/292281-pogoda-rolnicza-i-nie-tylko-2022/
    • Przez superfarmer02
      Rozmawiamy o ciekawych ofertach używanego sprzętu rolniczego na allegro, ale również bla, bla, bla, każdy wie o co chodzi 😉https://www.agrofoto.pl/forum/topic/292290-znalezione-na-allegro-i-nie-tylko-2022/
    • Przez paprykarz123456789
      Witam. Chciałem się zapytać doświadczonych jak poradzic sobie w przyszlosci sobie mimo paru chorób. Właśnie dostałem mlodego rolnika mam kilka chorób.
      Arytmia serca nieustanne problemy z układem pokarmowym oraz układem laryngologicznym. Chciałem się zapytać w jakim kierunku iść. Narazie kończę studia inne niż rolnicze.
    • Przez Ursuss12345
      Dzień dobry,
      sprzedam - zrywaną w sposób ręczny - aronię.
      Na plantacji nie były stosowane żadne nawozy itp.
      Aronia jest uprawiana w sposób ekologiczny, dlatego jest bardzo zdrowa To idealne rozwiązanie na rozmaite przetwory - jak choćby soki i dżemy
      Cena (do negocjacji) - odbiór w Skrzydlnej, Raciechowicach, Szczyrzycu, Dobczycach (i innych okolicznych wsiach).
      Ewentualnie odbiór też w Krakowie.
      Kontakt: 579-470-679 (gdybym nie odbierała, to proszę o sms-a)
      Pozdrawiam
    • Przez kuna9977
      Ile cenić za sprasowanie balota prasa case rb 344, 25 zł od sztuki dobra cena czy mało?
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj