Wojtas699

Problem z WOM po wymianie oleju Deutz Fahr Agroplus

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
Wojtas699    0

Witam ma problem z Agroplusem 320 F z 2012. Po wymianie oleju w skrzyni WOM na wolnych obrotach nie chce się włączyć, dopiero rusza po dodaniu gazu. Do tego świecą się kontrolki od ciśnienia oleju przekładniowego oraz zatkanego filtra hydraulicznego. Z góry dziękuję za odpowiedź

Deco1234    0

Kolego trzeba sprawdzić po pierwsze filtr, po drugie sprawdź czy nie ma jakiejś procedury odpowietrzania układu hydraulicznego. Jeżeli świeci kontrolka to znaczy że ma za niskie ciśnienie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez marian508
      deutz m610 proline wymiana linki hydrauliki ktoś bawił sie już w to chce wymienić od dołu widzę jest bardzo mały otwór żeby ja wyciągnąć, moje pytanie trzeba wyciągać komputer żeby się do nie dobrać
    • Przez Kysiu11
      Witam potrzebuje katalog cześci do Deutz dx110 czy ma ktoś może ?
    • Przez ACE
      Witam .
      Czy może ktoś z Was wymieniał uszczelnienia na walku od włączania przedniego napędu. 2 oringi 20mmx3mm ?
      Mam takie pytanie odnośnie tego czy muszę odkręcać boczna pokrywę żeby ustawić podczas składania te elementy ze sprężyną . ( nr 8,9,10) z katalogu.

• Przez Rafik87
      Witam, posiadam agrofarma z 2012 roku. Problem jest taki że po odpaleniu traktora załącza się wałem wom a powinien się załączać po wciśnięciu guzika. Idzie go wyłączyć poprzez dwukrotne wciśnięcie tego przycisku od załączania. Przedtem działo się to sporadycznie ale z czasem się to nasiliło i teraz praktycznie co odpalam silnik to się załącza wałek i niezależnie czy dźwignia jest ustawiona na 540 czy na neutral. Ktoś ma jakiś pomysł co może być tego powodem? Dziękuję.
    • Przez krzys111
      Witam. Proszę o opinie traktora Deutz fahr D7206 rocznik 1976. Czy jest sens kupić traktor prawie 50 letni? Znajomy posiada dwa podobne modele i sobie bardzo chwali, mówi że najwięcej pracują w gospodarstwie a w sumie Deutz-Fahry posiada cztery i Valtrę. 
      Dzięki.
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj