Renault ares 550 brak półbiegów brak napędu brak blokady brak żółwia
Przez
SobiePanek, w Renault
-
Podobna zawartość
-
Przez SoLo97
Witam, mam problem z moim Renault R7451-4 (551), ciągnik słabo podnosi oraz skręca. Odkręciłem śrubę kontrolną oleju hydraulicznego i olej jest. Co może być przyczyną?
-
Przez grzeskw75
Witam. Mam takie pytanie: gdy odpalę ciągnik ( silnik John Deere) to pracuje normalnie i jak jest nie jest zbyt rozgrzany i doda się szybko gazu, powyżej 1800 obr. to wtedy trochę przerywa, tak jakby gdzieś powietrza dostawał. Jeżeli gazu dodajemy powoli, nie tak gwałtownie wtedy wszystko jest ok. Jak ciągnik się rozgrzeje wszystko jest ok. Dodam że ciągnik poza tym pracuje równo, nie dymi, żadnych negatywnych oznak. Wie ktoś może o co chodzi, może to wina filtrów? Pozdrawiam.
-
Przez Maniekgrand
Witam mam problem z Renault Celtis 446rx podczas pracy traci moc i zapala się kontrolka od świecy zarowej. Może ktoś miał taki problem?
-
Przez Maślakowsky
Witam. Potrzebuje pomocy w odszyfrowaniu złącz diagnostycznych załączonych na zdjęciu. Potrzebuje się dowiedzieć jakie to są złącza, do czego służą i którym się podepnę pod komputer w celu diagnostyki.
-
Przez Maniekgrand
Witam jestem nowy na forum mam problem z Renault Celtis 446rx chodzi o to że zapala się podczas pracy kontrolka od świecy zarowej i ciągnik traci moc. Co może być przyczyną ktoś cos wie????
-