zielo0ony

Kontrakt na buraczek ćwikłowy

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
zielo0ony    0

Witam szanowne grono,

Chciałbym uzyskać informację czy o tej porze jest jeszcze możliwość gdzieś zakontraktować buraczek czerwony? może być i na przemysł, nie ma większego znaczenia.

Wyleciało mi trochę cebuli zimowej i w to miejsce chciałbym zasiać buraczka.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez ROBERTINHO
      Witam.
      Ile rzędów bobu pod traktor mogę wsadzić. 2czy 3 rzędy pod traktor? Uprawa będzie prowadzona zetorem 5211 a bób będzie przeznaczony bezpośrednio na świeży rynek. Bardzo proszę o sugestie w tej sprawie. Z góry dzięki za odpowiedzi.
    • Przez SUZI
      witam!
      chcialbym wiedziec ilu agrofotowiczów sieje cebule ??? jezeli tak to na jakim areale i jakie macie plony ??? jakimi siewnikami siejecie i jakie dawki nawozow stosujecie ???
    • Przez benek79
      Witam. Sieje ktos z was pietruszke? Chciałbym sie dowiedziec podstawowych zasad uprawy i siewu tej rosliny.
    • Przez dominikl95
      jaką jest cena rabarbaru na chłodni i czy wogole skupują?
    • Przez Adrian91
      Witam czy ktoś z wsa będzie uprawiał dynie w 2016 tak jak ja, jeżeli tak proszę o wypowiedzenie sie jaką odmiane polecacie, jak siejecie, kiedy zbieracie, czy głownie chodujecie na hallowen, czy na przemysł lub pestkę? jakich nawozuw uzywacie? Kiedy siejecie? w gruncie czy na folji? Czym pryskacie?
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj