-
Podobna zawartość
-
Przez patrykb2736
Witam mam problem z John Deere.Wciskajac gaz ciągnik nie wchodzi na obroty, wymieniłem potencjometr i bez zmian.Do tego sam czasami wchodzi na wyższe obroty.Mial ktoś podobny problem to proszę o odpowiedzi bo już ponad tydzień stoi.
-
Przez Marecki22
Koledzy mam pytanie odnośnie odpalania rano jaśka.Wszystko jest ok świeca żarowa grzeje akumulator sprawny mimo to ciężko pali jak zimny:(
Prosił bym o jakieś porady użytkowników tego właśnie modelu???
-
Przez minas
Co myślicie o tych starszych modelach (lata produkcji 92-97), warto to jeszcze kupić? Wiadomo, że przebiegi mają już ok. 8 tyś mtg albo i więcej. Jak wygląda awaryjność, komfort, spalanie itd. Z góry dziękuje za wszystkie opinie.
-
Przez Mateo3566
Witam wszystkich 🙂
Prawdopodobnie mam w swoim jeleniu pompę wtryskową do regeneracji, okaże się na dniach bo jest na sprawdzeniu. I mam pytanie odnośnie właśnie pompy , czy da rade coś z nią zrobić , żeby ciągnik był mocniejszy. Seria 6400 ,6410ma taki sam silnik , identyczną pojemność , skrzynie biegów, a jest 15km mocniejszy. Czy tę serię różnią się pompą i wtryskami , czy jeszcze czymś? I czy w ogóle jest coś takiego do zdobienia. Z góry dzięki za odp😉
-