-
Podobna zawartość
-
Przez nodenode
witam, kiedy ładuje obornik ładowaczem unhz, to ramie mojego ładowacza pod ciężarem z trudem się podnosi, kiedy już się to uda i zaczynam obracać kolumnę aby przesunąć ramie nad rozrzutnik to w tym czasie ramie ładowacza szybko opada , co to może być? olej nie ucieka na zewnątrz z tłoków i węży, oleju jest dużo nalane i nie ma w nim wody, obroty ciągnika są wysokie ...
-
Przez Biniuu1
Witam szukam zaworu priorytetowego zwanego też zaworem pierwszeństwa do ładowarki teleskopowej matbro ts270 wiem że pasuję też od ładowarek claas ranger,sanderson, i john deere chyba że pasuje do niej jakiś zamiennik
-
Przez jarek199411
Witam mam problem z turem jak widać na filmie nie równo podnosi i opuszcza, tak jakby prawy siłownik szybciej reagował na ruch joystickiem. Ktoś się spotkał z takim problemem?
20230127_174329_1.mp4 -
Przez celmer5
Witam, chciałbym zapytać czy na adaptację MX'a pasuje każdy ładowacz tej firmy? Czy jest jakaś różnica? Np czy szary ładowacz (mx80,120) pasuje na adaptację od czerwonego (starszego modelu) ? Z góry dziękuję za odpowiedzi
-
Przez Majstero17
Na początku
Witajcie wiem że był post na temat tego mojego cyklopa ale jakimś cudem nie mogę ani edytować itp więc założę nowy.
Olej leciał przy włączonym wałku wom cyklop nie był używany 4 lata ostatni raz przy ładowaniu Obornika czy wymiana smiernigów pomoże?
Pacjent to cyklop t 214 leci olej z tego miejsca proszę o porady
Pozdrawiam
-