Bartoszek_xd

mailleux 40-85/MX100

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
Bartoszek_xd    24

Znacie wysokość podnoszenia te 40-85, można go porównać do mx100 czy mx80 oraz czy warto kupować tego 40-85 czy lepiej trochę dołożyć do mx100? 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez nodenode
      witam, kiedy ładuje obornik ładowaczem unhz,  to ramie mojego ładowacza pod ciężarem z trudem się podnosi, kiedy już się to uda i zaczynam obracać kolumnę aby przesunąć ramie nad rozrzutnik to w tym czasie ramie ładowacza szybko opada , co to może być? olej nie ucieka na zewnątrz z tłoków i węży, oleju jest dużo nalane i nie ma w nim wody, obroty ciągnika są wysokie  ...
    • Przez Biniuu1
      Witam szukam zaworu priorytetowego zwanego też zaworem pierwszeństwa do ładowarki teleskopowej matbro ts270 wiem że pasuję też od ładowarek claas ranger,sanderson, i john deere chyba że pasuje do niej jakiś zamiennik 
    • Przez jarek199411
      Witam mam problem z turem jak widać na filmie nie równo podnosi i opuszcza, tak jakby prawy siłownik szybciej reagował na ruch joystickiem. Ktoś się spotkał z takim problemem? 
      20230127_174329_1.mp4
    • Przez celmer5
      Witam, chciałbym zapytać czy na adaptację  MX'a pasuje każdy ładowacz tej firmy? Czy jest jakaś różnica? Np czy szary ładowacz (mx80,120) pasuje na adaptację od czerwonego (starszego modelu) ? Z góry dziękuję za odpowiedzi

• Przez Majstero17
      Na początku 
      Witajcie wiem że był post na temat tego mojego cyklopa ale jakimś cudem nie mogę ani edytować itp więc założę nowy. 
      Olej leciał przy włączonym wałku wom cyklop nie był używany 4 lata ostatni raz przy ładowaniu Obornika czy wymiana smiernigów pomoże? 

Pacjent to cyklop t 214 leci olej z tego miejsca proszę o porady
      Pozdrawiam 

• Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj