-
Podobna zawartość
-
Przez pedro2
Witam.
Mam do wymiany wieniec koła zamachowego, pytanie co z turbomatikiem? Muszę zdjąć koło zamachowe, a turbomatik bodajże na 32 śruby przykręcony do koła zamachowego... Czy po odkręceniu ich turbomatik zostanie w całości czy od razu spuszczać olej i rozbierać?
Czy zamawiać od razu uszczelniacze, duży oring i łożyska i wymienić bez względu na ich stan? Szczerze wolałbym uniknąć ingerencji w turbosprzęgło, jeśli ktoś ma to za sobą to proszę o rady na co zwracać uwagę i jak rozbierać żeby nie schrzanić.
Dzięki
-
Przez Roman2001
Dzień dobry mam problem z moim fendem 310
Fendt jest wkabinie nowego typu .problem polega mianowidcie na tym że znikneły mi półbiegi z wyświetlacz i nie można ich przełanczać.stało sie to w trakcie orki.wyszedłem na moment z traktora aby przestawić płóg a jak zaczełem dalszą orke maszyna wrzuciła najwyższy półbieg i sie zaczeło.komputer po odpaleniu pokazuje błąd 5.1.01.
-
Przez Fed334
Witam!
podczas rozłączenia przedniego napędu, występuje szarpnięcie, rzucenie przednimi kołami w ciągniku.
Także podczas hamowania, kiedy po zakończeniu hamowania i puszczeniu pedału hamulca(wtedy rozłącza się przedni napęd automatycznie) występuje szarpnięcie.
załączenie napędu wygląda bez zarzutów.
Co może być przyczyną?
-
Przez Symbiota
Witam potrzebuje pomocy przy podłączeniu tura do ciągnika, może ktoś zna i mi wytłumaczyć, bo podłączam go na różne sposoby i ciągle coś nie tak, te 3 trójniki od rozdzielacza na dole były orginalne.