Schemat elektryczny JD 1177hyd4
Przez
beni226, w John Deere
-
Podobna zawartość
-
Przez bandit1945
Witam wszystkich.
Czy może ktoś z grupowiczow wie czy w kombajnie jd 1177 da się jakoś wyregulować rurę wyspowa...
Po złożeniu jest trochę uwieszona i jest problem żeby trafiła w swój zatrzask ( trzeba lekko ją unieść żeby zaskoczyła)
Zatrzask jest już opuszczony prawie na maxa do dolu
Czy ktoś to jakoś regulował lub eie jak za to się zabrać??
-
Przez lexus9333
Świeci mi ciagle kontrolka zapchania, przekaźnik K6 bodajże od niej jest ciepły. Wymieniłem na inny taki sam z płyty i też sie robi ciepły. Ma ktoś pomysł jak sprawdzić czy czujniki są dobre? Sa ich w sumie 3, pod silnikiem, nad wytrząsaczami i nad sieczkarnią. myślałem że może jakaś kostka nie łączy, przejrzałem, przeruszałem wszystkimi i nic.
-
Przez celeronik
Dane dotyczące poszczególnych ustawień spisane z instrukcji obsługi JD serii 10xx, ale do innych modeli też pasuje.
Ustawienia.doc
-
Przez Lukaszz6220
Witam,potrzebuję instrukcji napraw do ciągnika john deere 6220 premium.
Mam z tym ciagnikiem taki problem że po dłuższej pracy tak z 4godziny zaświecą się kontrolka niskie ciśnienie oleju w skrzyni biegów, po ponownym odpaleniu wszystko jest ok i pracuje dalej chodzi już tak z rok,i tu moje pytanie czy to może być wina czujnika i gdzie się on znajduje oraz jak sprawdzic go.
-
Przez Lukaszz6220
Witam,potrzebuję instrukcji napraw do ciągnika john deere 6220 premium.
Mam z tym ciagnikiem taki problem że po dłuższej pracy tak z 4godziny zaświecą się kontrolka niskie ciśnienie oleju w skrzyni biegów, po ponownym odpaleniu wszystko jest ok i pracuje dalej chodzi już tak z rok,i tu moje pytanie czy to może być wina czujnika i gdzie się on znajduje oraz jak sprawdzic go.
-