-
Podobna zawartość
-
Przez Thorod
Kupię kombajn do ziemniaków marki Grimme SE 75-30/40. Tylko zadbane egzemplarze, najlepiej na szczotkach, auto prowadzenie i oś itp. Jeśli ktoś posiada zapraszam do kontaktu na pw.
-
Przez włodek
Witajcie,
Moje perypetie z uszczelnianiem przekładni i naprawą sprzegła wysypu zakończyły się na konieczności wymiany wału głównego. Okazało się że jacyś magicy ten wał już spawali. Jest on krótszy. W dodatku ma potworne bicie na końcu co spowoduje że cała moja robota pójdzie nie powiem komu gdzie bo przecież bijący wał za moment znowu rozwali mi łożyska i uszczelniacze. Wał zakupiłem z Rolumsa. Teraz kwestia jego rozpięcia w miejscu które oznaczyłem na zdjęciu. Czy ktoś już ten temat przerabiał? Konieczne jest rozbieranie całego tego sprzęgła czy można jakoś tego uniknąć?
-
Przez MajcheRR
Witam Sprzedam automatyczną sadzarke do ziemniaków vicon koningsplanter Sadzarką można sadzić ziemniaki podkiełkowane Rozstaw 2x75 z możliwością regulacji Wydajność to 1ha/2h Małe zapotrzebowanie mocy, ciągnik typu ursus c360 poradzi sobie bez problemu
-
Przez malycz
Dzień dobry, czy ktoś posiada skan instrukcji do czeskiej sadzarki do ziemniaków Sa2-074? i mógłby udostępnić, pozdrawiam.
-