-
Podobna zawartość
-
Przez Dominik4321
Witam mam do wyboru dwie prasy pasowe. Jedna z nich to McHale V660 która posiada 3 pasy. Drugą z nich jest John Deere V451M która posiada 6 pasów. Proszę o wypisanie wad i zalet tych pras i czy lepsze bele są z prasy 3 pasowej czy 6 pasowej.
-
Przez Roman18
Witam mam problem zakupiłem w tym roku prasę rolującą Carraro. Wczoraj pierwszy raz uruchomiłem ją i przy dobijaniu urwało śruby od walca głownego oraz zadziałało sprzęgło przeciążeniowe. Dodam tez ze prasa współpracuje z zetorem 7211 i nie bylo jakoś szczególnie czuć obciążenia na ciągniku bela tez nie była dobita dobrze stało sie ta jeszcze dwa razy i na końcu zerwało śrubę od sprzęgła przeciążeniowego .prosze o wypowiedź moze ktoś sie spotkał juz z czymś takim
-
Przez Darek914
Witam wszystkich kupiłem prasę sipme z279 opiszcie coś o tej prasie, nie miałem jeszcze nigdy prasy belującej tym takie zapytanie.pierwsze uruchomienie,przewody,wyrzucanie beli,.W swoim ursusie mam dwa wyjścia hydrauliczne a w prasie 3trzy bo podbierak hydrauliczny jak to zrobić czy trzeba wychodzić za każdym razem z kabiny jak bele wyrzucić.prosze o rady z góry dziękuje
-
Przez Domek96
Cześć mam pytanie może ktoś wie jak sprawdzić w skrzyni olej i jak coś to gdzie się go wlewa jakby co,prasa mascar
-