Niesprawny podnośnik ehr
Przez
Mariuszkrakv, w New Holland L/TL/TL-A/T5000
-
Podobna zawartość
-
Przez domanpower
Czy w waszych ciągnikach,ma zimnym silniku wentylator cały czas się kręci?u mnie pracuje dość szybko i głośno. Po dodaniu gazu wentylator przyspiesza,wydaje mi się że wgl nie powinien się włączać przy zimnym silniku i takiej pogodzie
-
Przez miles3147
Witam. Przestał mi nagle działać wyświetlacz w TL100A. Raz świeci jaśniej a raz ciemniej. Link do zdjęcia https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/823446-new-holland-tl100a/ Czy ktoś się spotkał z czymś takim?
-
Przez domanpower
witam, chce kupić ten ciagnik, zastanawiam się nad wyborem skrzyni 12x12 3zakresy 4biegi,rewers hydrauliczny Czy mieliście styczność z tą skrzynią, jakie są wasze opinie.Zalezy mi na niskiej awaryjności. Przesiadam się z Ursusa c330
-
Przez -Pawel-
Witam. Zauważyłem w swoim New Hollandzie że przy włączonych halogenach(przód, tył), światłach mijania, nadmuchu kabiny i radiu gdy włączę dodatkowo kierunkowskaz całe oświetlenie na moment przygasa i zapala się na chwilę kontrolka ładowania. Czym może być to spowodowane? Za duże obciążenie dla instalacji? Czy może alternator kończy żywota? Liczę na pomoc i pozdrawiam.