Polecane posty

Dzień dobry. 

Czy przerabiał ktoś temat z niedziałającym podmośnikiem w TL z '99. EHR nie reaguje ani z przełącznika, ani z błotników. Wyświetliło mi takie błędy:

24. Arms upper limit setting potentiometer

23.Working depth adjustment potentiometer

16. Supply voltage18. Lift arms raise and lower control lever

18. Lift arms raise and lower control lever

Jakieś pomysły od czego zacząć szukanie? Przerabiał ktoś podobny temat? Problem zaczął się z dnia na dzień, po postoju. 

Z góry dzięki za pomoc. 

Rowan    181

Sprawdź wiązke. Najprawdopodobniej coś jest nie tak na linii zasilania czujników. Sprawdź po kolei odłączając czujniki, czy przynajmniej z błotników zacznie działać. Jest duże prawdopodobieństwo usterki w sterowniku, aczkolwiek na początek należy sprawdzic osprzęt.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez Adam3
      Witam.
      Podczas jazdy hamulce w ciągniku same sie blokują, przy czym pedały twardnieją. Ostatnio zostały wymienione pompki hamulcowe, ponieważ zatarły się bo pracowały bez plynu.
      Co może być przyczyna blokowania?
    • Przez domanpower
      Czy w waszych ciągnikach,ma zimnym silniku wentylator cały czas się kręci?u mnie pracuje dość szybko i głośno. Po dodaniu gazu wentylator przyspiesza,wydaje mi się że wgl nie powinien się włączać przy zimnym silniku i takiej pogodzie
    • Przez miles3147
      Witam. Przestał mi nagle działać wyświetlacz w TL100A. Raz świeci jaśniej a raz ciemniej. Link do zdjęcia https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/823446-new-holland-tl100a/ Czy ktoś się spotkał z czymś takim?
    • Przez domanpower
      witam, chce kupić ten ciagnik, zastanawiam się nad wyborem skrzyni 12x12 3zakresy 4biegi,rewers hydrauliczny Czy mieliście styczność z tą skrzynią, jakie są wasze opinie.Zalezy mi na niskiej awaryjności. Przesiadam się z Ursusa c330
    • Przez -Pawel-
      Witam. Zauważyłem w swoim New Hollandzie że przy włączonych halogenach(przód, tył), światłach mijania, nadmuchu kabiny i radiu gdy włączę dodatkowo kierunkowskaz całe oświetlenie na moment przygasa i zapala się na chwilę kontrolka ładowania. Czym może być to spowodowane? Za duże obciążenie dla instalacji? Czy może alternator kończy żywota? Liczę na pomoc i pozdrawiam.
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj