Pabliww

Jaka firmę która odbudowywuje przyczepy wybrać?

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
Pabliww    0

Cześć, stoję przed wyborem przyczepy na ten sezon. Myślę nad przyczepami z ładownością 13t+. O nowych to nawet nie myślę bo trzeba sobie liczyć 2x więcej jak za odbudowaną. Myślałem nad firmą z Koluszek i z Szręńska. Może kogoś jeszcze polecicie? 

Wiadomość z agroFakt.pl

Rowan    192

Cała okolica Koronowa to co drugi dom odbudowa przyczep.

MAVERICK232    1

Witam. Proszę o info czy ktoś kupował przyczepy odnowione od firmy AgroLider z Kutna Pana Jacka?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez tomb2
      Właśnie odbierać mam nową przyczepe ale widze że instalacja pneumatyczna jest dwuobwodowa :'( W lamborghini podopne bo są gniazda jedna w zetorze już nie, może macie jakąś rade, moze da sie to poprzerabiać ???
    • Przez samesilver
      Witam. Zastanawiam się nad kupnem przyczepy BDF na tandemie. Ma ona ok.7m długości, jest na poduszkach, DMC 20t. Kontener był robiony i jest nowy. Wystarczy ją tylko pomalować i zamontować siłownik, który jest, ale nie założony. Co myślicie o takiej przyczepie? Czy będzie ona dobra do wożenia kukurydzy i słomy?

Tu jest zdjęcie.
      http://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/300032-bdf-tandem/
    • Przez tomb2
      Zbliża sie zima ;D a więc planuję wyremontować moją 4,5 t jednak nie wiem czy dojdzie to do skutku ??? Jeżeli znajomu udostepni mi garaż to tak bo on ma ogrzewany A więc mam kilka pytań.
      - ile mogą kosztować burty do przyczepy 4,5 t typ D-46B
      - Lepszcze są z blachy falistej czy z prostej ?
      - Jakiej grubości blache dać na podłoge ?
      - czym najlepiej wyczyścić przyczepe, czy piaskowanie się opłaca ile może kosztować?
      Narazie tyle
    • Przez mechas
      Witam <_< . Ma ktoś może opis oznaczeń przyczep Autosan ? Co o znaczają te cyfry po literze D np D 46 ? Litery po cyfrach oznaczają przeznaczenie, to już udało mi się ustalić Nigdzie nie mogę ustalić co oznaczają te cyfry. Np spotkałem się z oznaczeniem D-732 albo D-46 S. Może mi ktoś pomóc ?
    • Przez Okisz
      Czesc,

mam do Was pytanie, chcę zamontować w mojej pronarce PT612 linki spinające burty. 

Jakiej średnicy linka bedzie wystarczająca? Chciałbym zastosować linkę + śruba rzymska na dolnej burcie i górnej.

dzieki
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj