Jaka firmę która odbudowywuje przyczepy wybrać?
Przez
Pabliww, w Pojazdy transportowe
-
Podobna zawartość
-
Przez koyack
Witam wszystkich. Zastanawiam się nad zakupem przyczepy uniwersalnej ściana przesówna. Służyła by do transportu zboża, kiszonki z qq oraz jaka rozrzutnik obornika. Przeglądając oferty różnych firm trafiłem na ogłoszenie firmy Agrotechnology z Rzeszowa. Ale nigdzie nie mozna znaleźć informacji o ich produktach. Interesujące jest uniwersalne podwozie do różnych przeznaczeni np można po ściągnięciu zabudowy przyczepy zamontować na podwoziu beczkowoz. Czy ktoś miał doczynienia z tą firmą? Jakieś opinie? Z góry dziękuję za wszelkie informacje. Załączam link do ogłoszenia.
https://www.otomoto.pl/maszyny-rolnicze/oferta/agrotechnology-przyczepa-ze-sciana-przesuwna-up-pza-27-jedna-rama-wiele-narzedzi-ID6Gg380.html
-
Przez Hinco
Czy teraz można zarejestrować jednoosiówke SAM do traktora? Bo kiedyś ojciec zrobił do samochodu i problemu nie było, a jakby sie dało traktorową rejestrnąć byłoby miło..
-
Przez KazimierzWojdynak74
Dobry, jakby koledzy szukali sprawdzonych transportów to mam kontakt do Patrycji. Organizuje transporty w całym kraju, mi akurat pod pszenice podstawiła wywrotki. tel 537202606 zostawiam namiar. polecam
Kazimierz...
-
Przez KazimierzWojdynak74
Dobry, jakby koledzy szukali sprawdzonych transportów to mam kontakt do Patrycji. Organizuje transporty w całym kraju, mi akurat pod pszenice podstawiła wywrotki. tel 537202606 zostawiam namiar. polecam
Kazimierz...
-
Przez jarek555
Cześć
Poszukuję jakichkolwiek informacji nt. sztywnej wersji autosanki d732. Być może ten model miał inne oznaczenie; egzemplarze które widziałem miały bardzo niskie numery ramy (dwucyfrowe) - możliwe, że są to wersje prototypowe etc. W literaturze nie znalazłem dotąd żadnej wzmianki o takiej konstrukcji.
-