Jaka firmę która odbudowywuje przyczepy wybrać?
Przez
Pabliww, w Pojazdy transportowe
-
Podobna zawartość
-
Przez tomb2
Właśnie odbierać mam nową przyczepe ale widze że instalacja pneumatyczna jest dwuobwodowa :'( W lamborghini podopne bo są gniazda jedna w zetorze już nie, może macie jakąś rade, moze da sie to poprzerabiać ???
-
Przez samesilver
Witam. Zastanawiam się nad kupnem przyczepy BDF na tandemie. Ma ona ok.7m długości, jest na poduszkach, DMC 20t. Kontener był robiony i jest nowy. Wystarczy ją tylko pomalować i zamontować siłownik, który jest, ale nie założony. Co myślicie o takiej przyczepie? Czy będzie ona dobra do wożenia kukurydzy i słomy?
Tu jest zdjęcie.
http://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/300032-bdf-tandem/
-
Przez tomb2
Zbliża sie zima ;D a więc planuję wyremontować moją 4,5 t jednak nie wiem czy dojdzie to do skutku ??? Jeżeli znajomu udostepni mi garaż to tak bo on ma ogrzewany A więc mam kilka pytań.
- ile mogą kosztować burty do przyczepy 4,5 t typ D-46B
- Lepszcze są z blachy falistej czy z prostej ?
- Jakiej grubości blache dać na podłoge ?
- czym najlepiej wyczyścić przyczepe, czy piaskowanie się opłaca ile może kosztować?
Narazie tyle
-
Przez mechas
Witam <_< . Ma ktoś może opis oznaczeń przyczep Autosan ? Co o znaczają te cyfry po literze D np D 46 ? Litery po cyfrach oznaczają przeznaczenie, to już udało mi się ustalić Nigdzie nie mogę ustalić co oznaczają te cyfry. Np spotkałem się z oznaczeniem D-732 albo D-46 S. Może mi ktoś pomóc ?
-
Przez Okisz
Czesc,
mam do Was pytanie, chcę zamontować w mojej pronarce PT612 linki spinające burty.
Jakiej średnicy linka bedzie wystarczająca? Chciałbym zastosować linkę + śruba rzymska na dolnej burcie i górnej.
dzieki
-