Pabliww

Jaka firmę która odbudowywuje przyczepy wybrać?

Polecane posty

Pabliww    0

Cześć, stoję przed wyborem przyczepy na ten sezon. Myślę nad przyczepami z ładownością 13t+. O nowych to nawet nie myślę bo trzeba sobie liczyć 2x więcej jak za odbudowaną. Myślałem nad firmą z Koluszek i z Szręńska. Może kogoś jeszcze polecicie? 

Rowan    241

Cała okolica Koronowa to co drugi dom odbudowa przyczep.

nemo1    3
Dnia 5.04.2023 o 15:21, przemek28_28 napisał:

Jakieś opinie właśnie o agrolider?

Ponawiam pytanie też jestem zainterosrwoany kupnem od nich przyczepy. Poproszę o opinie

Pawel29    76

Trochę późno zobaczyłem ten temat i może już nie aktualny. Ale może ostrzege kogoś na przyszłość żeby firmę agrolider wodzynskiego omijać szerokim łukiem. Oszust naciagacz i tyle.  

RolnikMat    45
Dnia 19.12.2023 o 10:51, Pawel29 napisał:

Trochę późno zobaczyłem ten temat i może już nie aktualny. Ale może ostrzege kogoś na przyszłość żeby firmę agrolider wodzynskiego omijać szerokim łukiem. Oszust naciagacz i tyle.  

Możesz napisać coś więcej? Jestem na etapie szukania właśnie firmy do remontu przyczepy.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez koyack
      Witam wszystkich. Zastanawiam się nad zakupem przyczepy uniwersalnej  ściana przesówna. Służyła by do transportu zboża, kiszonki z qq oraz jaka rozrzutnik obornika. Przeglądając oferty różnych firm trafiłem na ogłoszenie firmy Agrotechnology z Rzeszowa. Ale nigdzie nie mozna znaleźć informacji o ich produktach. Interesujące jest uniwersalne podwozie do różnych przeznaczeni np można po ściągnięciu zabudowy przyczepy zamontować na podwoziu beczkowoz.  Czy ktoś miał doczynienia z tą firmą? Jakieś opinie? Z góry dziękuję za wszelkie informacje.  Załączam link do ogłoszenia. 
      https://www.otomoto.pl/maszyny-rolnicze/oferta/agrotechnology-przyczepa-ze-sciana-przesuwna-up-pza-27-jedna-rama-wiele-narzedzi-ID6Gg380.html
    • Przez Hinco
      Czy teraz można zarejestrować jednoosiówke SAM do traktora? Bo kiedyś ojciec zrobił do samochodu i problemu nie było, a jakby sie dało traktorową rejestrnąć byłoby miło..
    • Przez KazimierzWojdynak74
      Dobry, jakby koledzy szukali sprawdzonych transportów to mam kontakt do Patrycji. Organizuje transporty w całym kraju, mi akurat pod pszenice podstawiła wywrotki. tel 537202606 zostawiam namiar. polecam 
      Kazimierz...
    • Przez KazimierzWojdynak74
      Dobry, jakby koledzy szukali sprawdzonych transportów to mam kontakt do Patrycji. Organizuje transporty w całym kraju, mi akurat pod pszenice podstawiła wywrotki. tel 537202606 zostawiam namiar. polecam 
      Kazimierz...
    • Przez jarek555
      Cześć
      Poszukuję jakichkolwiek informacji nt. sztywnej wersji autosanki d732. Być może ten model miał inne oznaczenie; egzemplarze które widziałem miały bardzo niskie numery ramy (dwucyfrowe) - możliwe, że są to wersje prototypowe etc. W literaturze nie znalazłem dotąd żadnej wzmianki o takiej konstrukcji.
  • Utwórz nowe...
Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj