-
Podobna zawartość
-
Przez Przemo2611
Witam mam pytanie odnośnie sieczkarni w case 2188 axial flow co trzeba zrobić aby nie ciąć słomy trzeba wejść i odkręcac noże od sieczkarni?
-
Przez Hubert_ku547
Dzień dobry, nie dawno moje oko przykuł case 5120 i przychodzę z pytaniem o wady i zalety i czy się opłaca kupywać
-
Przez Freek
Witam mam problem ponieważ kombajn wyrzuca cale kolby tyłem to będzie nasz pierwszy sezon w kukurydzy i się uczymy ale dociągnie czy odpuszczanie klepiska nic nie daje dalej to samo drugim problemem jest zbieranie się bardzo dużej ilości ziarna na przystawce. Może jakieś porady?
-
Przez Arrrvin
Witam, jak w temacie, poszukuję mechanika oraz elektryka godnego polecenia w województwie lubelskim, który specjalizuje się w ciągnikach Case, serii mx.
-
Przez kubak
Witam, mam problem z moim case'm otóż strasznie wolno opuszcza mi sie gardziel gdy nie jest obciążony i np przy skrecaniu kierownicy minimalnie sie sam podnosi (z szybkoscią podnoszenia wszystko ok) gdy zaczepie heder wszystko jest ok. Czy to jest typowe dla niego ? Proszę o pomoc bo żniwa tuż tuż a chcialbym to ewentualnie w miare możliwości naprawic. Pozdrawiam!
-