sasiad_26

New holland TC 5070

Polecane posty

sasiad_26    0

Mam pytanie do użytkowników kombajnu New Holland TC 5070 czy jest jakiś sposób na odpięcie kierownicy sieczkarni słomy ???

(Samo poniesienie w górę mało daje nie mieści się do garażu)

maniek0987    11

Ja w 5.80 mam przykręcone na dwie śruby po bokach i bodajże 4 od środka które odkręcasz żeby ją podnieść i całe da się ściągnąć 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez lukasz345
      Piszcie co wiecie o tym sprzęcie.
    • Przez Maciek93xxx
      Witam. Potrzebuje pomocy new Holland ts125 nie jeździ tylko do przodu co może być przyczyną. Cewki zamienione ale nic to nie dało. Miał ktoś taki przypadek?
    • Przez przemek99
      Witam , mam problem z tx68 . Podczas jazdy hydrostat zwalnia i znów przyspiesza do zadanej prędkości dodam ze dzieje się to przez chwilę i przestaje na dłuższy czas . Miał ktoś podobny przypadek?
    • Przez rolmasz
      Witam!
      Od pewnego czasu nie mogę zalogować się na stronie gdzie znajdują się katalogi części online do maszyn NEW HOLLAND: http://agriculture.newholland.com/dealers/Pages/accessPLK.html

Po zatwierdzeniu loginu i hasła wywala błąd
      Spotkaliście się juz z takim błędem? Może ktoś wie czy wina leży po stronie mojego komputera czy po prostu jakieś błędy na stronie?

Pozdrawiam.
    • Przez Marianko32
      Chciałbym się dowiedzieć jak się sprawuje NH TC54
      Po namysle...
      Zdecydowałem się
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj