Polecane posty

xwilk    1

Witam

Proszę o podpowiedz

Na jakiej zasadzie działa stacyjka z elektryczną blokadą i jak ją podłączyć ?

Zdjęcie poglądowe

stacyjka-z-blokada-zetor-70113534.jpg.47c4fec69672556f7768463282beb227.jpg

rolkam72    28

Dokładnej zasady nie znam aczkolwiek jeśli się zepsuła stara proponuje zakupić uniwersalna od MF 255 za 20zl bez blokady . Podłączasz 3 kabelki i masz normalna stacyjkę z rozruchem za 1/10 ceny oryginalnej 

xwilk    1

Stacyjkę już miałem,  wywaliłem tą blokadę elektryczną i chodzi bez niej. Ta stacyjka jest od Skody i o wiele tańsza od tej do Zetora. Mimo że to jest, to samo   😄 

Wiadomość z agroFakt.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez Mariuszogi
      Potrzebuję informacji o ciągniku foton lovel 504
    • Przez jtkaczy
      Witam,
      pojawił się ostatnio u mnie problem z podnośnikiem w ciągniku Fiat f-130 wyposażonym w EHR - mianowicie ciągnik nie utrzymuje głębokości pracy maszyny, podnoszenie maszyny i opuszczanie działa prawidłowo natomiast jak ustawie jakąś głębokość to podnośnik cały czas podnosi i opuszcza maszynę. sterownik jak na zdjęciu zapaliły się  diody przy nr 4 oraz 6 oraz alarm.
      Czy ktoś wie gdzie lezy problem i/lub jest w stanie to naprawić województwo pomorskie.

• Przez Wiesiek211999
      Witam. Mam problem z Hürliman 5110 turbo traktor ciężko pali i strasznie dymi na biało-czarno. Traktor jest sprowadzony więc nie wiem co było robione w przeszłości. Sprawdzone ustawienie rozrządu, wtryskiwacze paliwa, regulacja zaworów, turbosprężarka i pompy wtryskowe. Chciałbym sprawdzić kąt wyprzedzenia zapłonu lecz nie mogę znaleźć na jaką wartość stopnia powinien być ustawiony. Czy posiada ktoś dane techniczne do tego silnika 1105/10T i gdzie mogę znaleźć znaki do ustawienia?
      Dziękuje z góry i pozdrawiam
    • Przez roni9411
      witam podczas wypalania DPF po około 30minutach zaświeciła się kontrolka filtr zapchany i ciągnik stracił moc i ciągle wypalał dpf(nie wypalił do końca) po 1.5 godz zgasiłem ciągnik i po ponownym odpaleniu wyskoczyl błąd usterka czujnika różnicy ciśnień i ciągnik odrazu wchodzi w tryb wypalania dpf. 2 tys mtg. Co mogło ulec awarii, ten czujnik czy filtr dpf się zapchał? Jeśli czujnik, to czy nowy trzeba jakoś adaptować do ciagnikach? 
    • Przez roni9411
      witam, mam taki problem mianowicie odkad tylko pamiętam mój mccornik 133km 6cyl Perkins na zimnym silniku jest bardzo słaby, jak odpalę podczepię jakąś maszynę i jadę na pole to Nieraz sam się z nią nie może uradzic pod lekką górkę, tzn muszę zredukować z 6 na 5 bieg po tym jak się rozgrzeje idzie jak burza. Jest to trochę irytujące, ciągnik 4.5 tys przebiegu. Co może być czy te typy tak mają? 
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj