Zwrot paliwo-ceny paliwa
Przez
ŻakowskiSławomir, w Pozostałe
-
Podobna zawartość
-
Przez DanutaN
Witam, mam problem z układem pneumatycznym w traktorze Ursus C380 2015 rok. Mam 3 wyjścia na przyczepy. W dwóch jest ciśnienie a w jednym nie ma. Podejrzenie padło na zawór Filkar TS 10790. Czy mieliście podobny przypadek? Nowy zawór cena ok 1800zł ale może można go naprawić. W końcu to tylko element mechaniczny. Może znacie jakiś godny polecenia zakład naprawiający takie zawory w okolicach Kutna bądź Warszawy? Pozdrawiam
-
Przez Norbert26
Witam, dzisiaj pierwszy raz użyłem blokady mechanizmu różnicowego w ciągniku Renault 110.54 (pedał między sprzęgłem a hamulcem) po wciśnięciu hamulca odbił, ale po wjechaniu w dołek kontrolka od mechanizmu się załącza jakby był cały czas załączony. Czy ktoś miał podobny problem? Macie jakieś porady?
-
Przez kocimierz
Mam problem zsame , jak jest zimny to ma strasznie ciężko się rozpędzić , jakby ciągnął że dwie przyczepy piachu . Hamulce nie trzymają bo z górki się stacza po woli . Co może być przyczyną
-
Przez Agro_rol
Witam mam problem z rozłożeniem kosiarki Krone kupiłem ją niedawno od handlarza u pana placu było ok gdy w domu podłączyłem ja do ciągnika i złożyłem to już potem nie chciała się rozłożyć
-
Przez radek5314
Chce kupić dysze ezektorowe do opryskiwacza co polecacie 1 czy 2 strumieniowe oglądałem mmat 03 niebieskie posiada ktos takie? Jakieś opinie na temat końcówek ktos coś?
-