Deutz fahr 6205ts lub 7205TS czy MF 7345MCS
Przez
sebastian264, w Jaki kombajn wybrać?
-
Podobna zawartość
-
Przez kotek85
Witam
Potrzebuję waszej rady który z kombajnów wybrać rowazam New Holland 8030 8040 lub Dominatora 66. Kombajn pracował by na 40-50 ha.
Z góry za wszystkie sugestie dziękuję
-
Przez kamilex193
Witam potrzebuje opinii o Kombajnie zbożowym new Holland cx 7.80 może ktoś się wypowie na ten temat?
-
Przez ziomas16
Witam.Na te żniwa musze kupić kombajn.Wybieram pomiędzy bizonami(jak juz wcześniej napisałem)Osobiście wolę tego WERSJA EXPORTOWA BIZON 1992r.OKAZJA!!! (865543834) - Aukcje internetowe Allegro jest jeszcze ten kombajn BIZON GIGANT 1987 rok (866643115) - Aukcje internetowe Allegro zastanawiam sie który bedzie lepszy.
Za odpowiedzi z góry dzięki.POZDRO
-
Przez zipo1
Zamierzam wymienić kombajn i mam dylemat na co postawić. Prośba do użytkowników o opinie i jeśli ktoś ma jakieś doświadczenia z tymi modelami o poradę co lepiej będzie się sprawować Lexion 6 klawiszowy serii 400 czy John Deere wts również sześcioklawiszowy. Dodam ze Pola mam dość rozdrobnione od 2ha do 20ha.
-
Przez Dawid193
Witam,
Zastanawiam się nad zakupem kombajnu JD 1550 wts (oczywiście używanego), chciałbym poznać opinie użytkowników takiego modelu kombajnu odnośnie awarii, jak te kombajny się sprawują czy warto go kupić.
Z góry dziękuje za wszystkie opinie ;)
-