Zaloguj się, aby obserwować
Obserwujący
0
Instrukcja obslugi claas lexion 540
Przez
johndeeree7820, w Lexion
-
Podobna zawartość
-
Przez Rolnik2115
Witam, tak jak w temacie w ciągu 3 żniw pas młocarni 4 razy się rozleciał. Nie widać żadnego zadziora ani żeby coś klinowalo z pasem. Co może być przyczyna tej usterki? Wyglada jakby pas był wciągany. Z góry dzięki za odpowiedz
-
Przez Rolnik2115
Witam tak jak w temacie w ciągu 3 żniw 4 razy poleciał gruby pas młocarni. Co może być przyczyną się jego rwania? W załączniku rozerwany częściowo pas. Z góry dzięki za odpowiedzi
-
Przez Rolniczespojrzenie
Niewątpliwie auta zasilane gazem LPG nikogo nie dziwią. Zupełnie inaczej ma się sytuacja gdy mówimy o zasilaniu gazem LPG w silniku wysokoprężnym. Pan Wiesław z powodzeniem zakłada instalacja do silników diesla od 20 lat. Jednym z jego projektów jest kombajn Claas Lexion zasilany gazem LPG.
https://www.youtube.com/watch?v=nbVLK-XKxP8
-
Przez Maciej99
Witam posiadam lexiona 460 z 95 roku I mam pytanie ? Co to jest? domlacanie lewe. gdzie można znaleźć od tego czujnik , ponieważ pokazuje mi błąd: przerwanie na lewym czujniku domłacania
-
Przez siwy07
Witam, potrzebuje instrukcji do lexiona 460 kupiłem bez a by się przydała. Nigdzie nie mogę takiej znałeś wiec liczę na waszą pomoc. Chciałem się zapytać też ile mogło by kosztować wgranie polskiego oprogramowania, wydaje się mi że nie jest to konieczne, ale chciałbym wiedzieć, jeśli niedroga sprawa czemu by nie.
-