Zaloguj się, aby obserwować  
Defoe

Paszowóz Sano problem z komputerem

Polecane posty

Defoe    0
Napisano (edytowany)

Witam serdecznie
Może m ktoś pomóc z ustawieniem komputera w paszo wozie Sano Komputer (siloking smart I ) . nie wiem jak skalibrować wagę bo przekłamuje o 30 % . Może ma ktoś książkę od takiego komputera z instrukcją obsługi . Proszę o pomoc.

paszowóz.jpg

paszowóz.jpgpaszowóz.jpg

Edytowano przez Defoe

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

• Podobna zawartość

• Przez MarcinG
      Witajcie mam problem z zawieszaniem się paszy w paszowozie V-mix 10m3. Problem pojawił się w tedy gdy przeszedłem z bel (tutaj wszystko było ok paszowóz sie wymieszał pociał wszystko jak należy nic sie nie zawieszało) na pryzmę przy dodaniu juz wszystkiego przestaje się mieszać tylko TMR zostaje zawieszony na ścianach paszowozu a Świder tylko miesza to co może sięgnąć. Czy to wszystko jest za mokre ?? A może zła kolejność?? Trawa z pryzmy ->słoma->dodatki (bufor witaminy mieszanki rzepak itp -> kukurydza na kiszonke wszystkiego jest około 2ton większe pół paszowozu. Może ktoś miał taki problem ?? jakies porady ?? za wszystkie informacje dziekuje pozdrawiam
    • Przez Grubson124
      Witam mam taki problem w moim poszowozie. Mam go od ponad roku i cały czas mieszałem na szybkim biegu i wszystko było ok. Aż raz włożyłem balota rozciolem włączyłem i odkręciło z dwa razy i nagle rozłączyło jak wyjdę to walki od przekładni mogę ręką kręcić przeliczyłem na wolny bieg i chodzi normalnie tylko wolno. Co tam mogło się stać. Nie było żadnego dźwięku urwania czy coś. Z góry dziękuję za pomoc.
    • Przez demon17
      Witam, przymierzam się do zakupu paszowozu używanego dla 50 szt opasów. Z racji że nie posiadam tura, ani ładowarki wybór padł na paszowóz z frezem. Przeglądając ogłoszenia natknąłem się na kilka propozycji paszowozów samojezdnych w kwocie do 30k. Rozumiem że blacharsko to jest złom, ale z drugiej strony jest to kawał stali która łatwo odbudować, proste silniki z mało skomplikowaną hydrauliką. Dużym minusem jest pojemność takich wozów - zazwyczaj 12m3 i więcej. Paszowózy te mają głównie ślimaki pionowe więc z wymieszaniem i pocięciem w połowie załadowanego paszowozu nie powinno być większych problemów (tak mi się wydaje). Co myślicie o takiej opcji?
    • Przez Niewielkilecznieduzy
      Witam.
      Posiadam wóż paszowy firmy troilet.
      Mam mały problem z wagą od wozu paszowego. 
      Wyskakuje taki oto komunikat: Fehler detektiert - on - fehler anzeigen. 
      Co na nasze oznacza: Wykryto błąd - na wyświetlaczu - błędy.
      Podczas przygotowywania wozu co jakiś czas wyskakuje ten komunikat przez co przeszkadza podczas ważenia składników. 
      Jak sobie poradzić z tym komunikatem ?
      Przeczytałem instukcje obsługi i nic  tam nie znalazłem na ten temat. 

Pozdrawiam 

• Przez mario14x
      Mam zamiar kupic wóz paszowy na 50 krów i nie weim jaka pojemnośc pasuje ??
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj