Deutz Fahr 6165 problem z oświetleniem pozycyjnym
Przez
newhollandfull, w Deutz-Fahr
-
Podobna zawartość
-
Przez SAYMON_79
Deutz fahr 5090,4g dużo pali 10-12 na godz w orce na 1 ha 24 litry czy to norma czy nie
-
Przez Rafał_
Witam
czy ktoś może pomóc w uszczelnieniu wariatora ewentualnie moge podjechać jeśli ktoś się zna na tym
-
Przez mati_43
Witam proszę o opinie kombajnu Deutuz-Fahr M3575. Jak z dostępnością części do tego modelu.
-
Przez MatrixMatrix
Witam zakupiłem kombajn Deutz fahr m770, nie miałem wcześniej styczności z kombajnem i stąd pytanie odnośnie przyśpieszacza. Nie chce działać mi przyśpieszacz, tzn jak jadę np jedynką lub dwójką i ruszam tą wajchą od przyśpieszacza to kombajn ani nie zwalnia ani nie przyśpiesza. Jest też problem z ruszeniem z 3 biegu z miejsca i chyba z drugiego, proszę o pomoc na jakiej zasadzie ten przyśpieszacz działa?
-
Przez MatrixMatrix
Witam wszystkich, zakupiłem kombajn Deutz fahr m770 i dopatrzyłem się teraz że jest chyba skrzywiony napinacz i zeszagowany ,jakoś dziwnie obrócony pasek klinowy. Znajduje się to zaraz za silnikiem a ten pasek napędza wytrząsacze. Dołanczam zdjęcia i proszę o pomoc posiadaczy tych maszyn czy to tak ma być czy to jest do poprawy
-