newhollandfull

Deutz Fahr 6165 problem z oświetleniem pozycyjnym

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
Napisano (edytowany)

Witam, jak w tytule problem z światłami pozycyjnymi, do wtyczki świateł był wpinany sterownik który miał zwarcie spalił bezpiecznik,był wymieniany chyba kilka razy z rzędu (wiem nie rozsądne, nie ja to robiłem), było zwarcie na przewodzie. Teraz światła pozycyjne się nie załączają. Jeśli zmieniamy światła mijania na drogowe pozycje się pojawiają, tylko podczas ruchu manetką, bezpieczniki dobre przekaźniki tez. I tu pytanie, czy jest jeszcze w tych ciągnikach moduł od świateł czy bezpośrednio z włącznika idzie na przekaźniki, proszę o podpowiedzi rozwiązania problemu 

Edytowano przez newhollandfull

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez SAYMON_79
      Deutz fahr 5090,4g dużo pali 10-12 na godz w orce na 1 ha 24 litry czy  to norma czy nie 
    • Przez Rafał_
      Witam
      czy ktoś może pomóc w uszczelnieniu wariatora ewentualnie moge podjechać jeśli ktoś się zna na tym

• Przez mati_43
      Witam  proszę o opinie kombajnu Deutuz-Fahr M3575. Jak z dostępnością części do tego modelu.
    • Przez MatrixMatrix
      Witam zakupiłem kombajn Deutz fahr m770, nie miałem wcześniej styczności z kombajnem i stąd pytanie odnośnie przyśpieszacza. Nie chce działać mi przyśpieszacz, tzn jak jadę np jedynką lub dwójką i ruszam tą wajchą od przyśpieszacza to kombajn ani nie zwalnia ani nie przyśpiesza. Jest też problem z ruszeniem z 3 biegu z miejsca i chyba z drugiego, proszę o pomoc na jakiej zasadzie ten przyśpieszacz działa?
    • Przez MatrixMatrix
      Witam wszystkich, zakupiłem kombajn Deutz fahr m770 i dopatrzyłem się teraz że jest chyba skrzywiony napinacz i zeszagowany ,jakoś dziwnie obrócony pasek klinowy. Znajduje się to zaraz za silnikiem a ten pasek napędza wytrząsacze. Dołanczam zdjęcia i proszę o pomoc posiadaczy tych maszyn czy to tak ma być czy to jest do poprawy

• Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj